Başkan Özgökçen Meram-Yazır Futbol Okulu ile bir araya geldi

Konyaspor Futbol Okulları Meram ve Yazır Şubeleri Meram'da düzenlenen futbol turnuvası etkinliğin de buluştu. 570 sporcunun katıldığı turnuvayı Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen de takip etti.

Başkan Özgökçen Meram-Yazır Futbol Okulu ile bir araya geldi

Konyaspor Futbol Okulları Meram ve Yazır Şubeleri Meram'da düzenlenen futbol turnuvası etkinliğin de buluştu. 570 sporcunun katıldığı turnuvayı Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen de takip etti.  Özgökçen’e Konyaspor  Genel Sekreteri Sertaç Tuza ve altyapı scoutu Haldun Üstel de eşlik etti.

Başkan Fatih Özgökçen sporcularla tek tek ilgilenirken futbol okullarında görev yapan minik kalecilerin koruduğu kaleye penaltı attı. 

1-001.jpg

Özgökçen daha sonra  Meram sporyum ve Yazır futbol okulları sorumlusu Mücahit Umut ile uzun uzun sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Genç futbolcular Başkan Fatih Özgökçen’e tezahüratlar yaparak sevgi gösterisinde bulundular. Sporcu velileri de genç kulüp başkanını futbol okullarında görmekten dolayı mutlu olduklarını ve çocuklarıyla yakından ilgilenildiğine şahitlik etmekten dolayı da ayrıca mutlu olduklarını ifade ettiler.

2-004.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.