Başkan Özgökçen: Transferde hocamızın raporunu bekliyoruz

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Süper Lig'in 17.haftasındaki Antalyaspor maçı öncesi kameralar karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Özgökçen: Transferde hocamızın raporunu bekliyoruz

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Süper Lig'in 17.haftasındaki Antalyaspor maçı öncesi kameralar karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu. Özgökçen, kulübün misafirhanesinde düzenlen programda, gazetecilerle bir araya geldi.

“KONYASPOR HEP HEDEFLİ BİR TAKIMDIR”

Başkan Özgökçen, Konyaspor’un oynadığı oyunla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandığını söyledi. Özgökçen, “Konyaspor'umuz ülke gündeminde biraz daha geniş yer bulmaya başladı. Özellikle bu sezon itibarıyla objektif değerlendirme yapıldığında oynanan güzel oyunun insanlara zevk verdiği belirtiliyor. Bu güzel oyunun neticesinde takımımız ligde ikinci durumunda. 38 maçlık periyot içerisinde 90 dakikalık mücadeleyi tüm sezona yaydığımızda inanıyorum ki Konyaspor sezonu çok iyi bir yerde tamamlayacaktır.” diye konuştu.

Konyaspor’un artık ligde kalıcı bir kulüp olduğunu da sözlerine ekleyen Özgökçen, “Artık Konyaspor Süper Lig'de kalıcı bir takım haline geldi. Biz bundan sonra neler yapabiliriz bunun çalışmalarını yapıyoruz. Konyaspor hep hedefli bir takımdır. Bundan sonra da hedefi hep ilk 5 olacaktır” diye  konuştu.

konyaspor-001.png

“AVRUPANIN EN İYİTESİSLERİNDEN BİR TANESİ OLACAK”

Tesisleşme adına önemli adımların atıldığını kaydeden Başkan Özgökçen, “İnşallah bu proje tamamlandığında Konyaspor Kulübü belki de Avrupa standartlarının üzerinde tesisleşme noktasına yaklaşacak. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanına ve emeğe geçenlere çok teşekkür ederim. Tesis yatırımı tamamlandığında mevcut yeri altyapıya devredeceğiz. Mevcut tesis altyapıya devredildiğinde Türkiye'de eşine az rastlanan bir tesis olarak Konyaspor'umuza katkı sağlayacak. Sporcularımızı yetiştirmeye gayret edeceğiz. Bu noktada Selçuklu, Meram ve Karatay Belediyesi tesislere birer antrenman sahası yapma sözünü verdi. Onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bunlar Konyaspor'a ve şehrin spor anlayışına katkı sağlayacak işlerdir. Tesisleşmede ne kadar çok ileri gidilirse spor kültürü açısından Konya'mızın belirli bir yere geleceğini düşünüyorum.” diye konuştu.

6.png

 “HOCAMIZLA ÖN GÖRÜŞME YAPTIK”

Transfer konusunda ise Teknik Direktör İlhan Palut ile ön görüşme yaptıklarını ifade eden Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, “ Hocamızla transfer konusunda ön görüşme yaptık. Ancak önümüzde 3 lig maçı var. Bu 3 maçta çıkacak sonuçlar ve yerimiz transferde nasıl adımlar atacağımızı belirleyecek. İlhan hocamız önümüzdeki günlerde transfer konusunda bize raporunu sunacak. Rapor doğrultusunda çalışmalarımıza başlayacağız. Ancak mevcut kadroyu ikinci plana atmadan transfer çalışmalarımız gerçekleşecek ” dedi. Alt liglerde ve Avrupa da izlenen oyuncuların olduğunu sözlerine ekleyen Özgökçen, genç bir orta saha oyuncunun ise şu anda denenmeye alındığını ve antrenmanlara katıldığını söyledi.

Başkan Özgökçen, teknik direktör İlhan Palut tarafından hiçbir oyuncu hakkında olumsuz bir raporun gelmediğini kaydederek, “ Şu an hiçbir  oyuncumuzu göndermeyeceğiz. Hocamızdan da bu doğrultuda bir rapor gelmedi” ifadelerine yer verirken, “ Yurt içinden ve dışından bazı oyuncularımıza talip olanlar var. Ancak bunlar resmi olarak değil. Telefonla arayarak oyuncuları istiyorlar. Ama yönetim olarak biz hiçbir futbolcumuzu göndermek istemiyoruz” dedi.

3.jpg

“SERBEST KALMA MADDESİ YOK”

Geçtiğimiz günlerde iç transferde Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık ile sözleşme uzattıklarını belirten Başkan Özgökçen, “ Takımımızın iki önemli ismi Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık ile sözleşme yeniledik. Her ikisi de fedakarlık yaparak Konyaspor’da kaldı. Ayrıca bu iki futbolcumuzun sözleşmelerinde serbest kalmalarıyla alakalı bir madde yok” diye konuştu.

“FUTBOLCULARIMIZIN ALACAKLARI ÖDENDİ”

Başkan Özgökçen, hiçbir futbolcunun kulüpten alacağının olmadığını belirterek, “Takımımızda bütün futbolcularımızın alacakları ödenmiştir. Hiçbir futbolcumuzun alacağı yoktur. Ayrıca eski yönetcilerin alacaklarına karşı da çek verdik” dedi.

“60 BİN ÜZERİNDE FORMA SATIŞI YAPILDI”

Konyaspor store de forma satışlarının çok iyi bir durumda olduğunu belirten Başkan Özgökçen, “ Sezon başından  itibaren forma satışlarımız sürüyor. Şu ana kadar 60 bin üzerinde forma satışı yapıldı ve 20 bin forma için de sipariş var. Ayrıca anadolu kulüplerinin formaları İstanbul'daki bir AVM'de satılacak. Konyaspor da bu projede yer alacak” ifade ederken, forma fiyatlarında artış olacağını da sözlerine ekledi.

“İSİM SPONSORLUĞUNDA TEKLİF VAR”

Konyaspor ile isim sponsorluğu için arayan firmaların olduğunu kaydeden Özgökçen, “ Konyaspor ile isim sponsorluğu için arayan firmalar var. Şuan ki miktar yetersiz bulunuyor. Çok yüksek teklif gelirse gelecek sezon Konyaspor’un isim sponsoru olabilir” dedi.

Haber Dairesi

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.