Başkan Özgökçen’den Saraybosna'da açıklama: Şahsen ben memnunum

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Zeljeznicar ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, teknik ekibin hemen hemen herkesi oynattığı belirterek, “Görmediğimiz oyuncularımızı gördük. Şahsen ben memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Başkan Özgökçen’den Saraybosna'da açıklama: Şahsen ben memnunum

Konyaspor, kardeş kulübü Zeljeznicar ile oynadığı dostluk maçını Uche ve Pavicic’in golleriyle 2-1 kazandı.

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Bosna Hersek’in Türkiye için, Konya için çok önemli bir ülke olduğunu belirtti.

Başkan Özgökçen, “Bizi burada çok iyi ağırladılar hem Ankara Büyükelçisi geldi hem Türkiye’nin Bosna Hersek Büyükelçisi yemekte vardı. Onlar bizi misafir olarak ağırladılar ama biz Bosna Hersek’e geldiğimiz zaman ikinci evimize gelmiş gibi oluyoruz. Gayet güzel ağırlandık” dedi.

Maçla ilgili değerlendirme de bulunan Fatih Özgökçen, “Bugün de sportif manada baktığınız zaman bütün oyuncularımızı görme fırsatı oldu. Teknik ekip aşağı yukarı herkesi oynattı, görmediğimiz oyuncularımızı gördük. Şahsen ben memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum.

İnşallah takım bundan sonra Antalya’da kampa girecek. Orada 10 günlük kamptan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. İnşallah bundan sonra dördüncülüğü daha ileriye taşıma arzusu içerisindeyiz” ifadelerine yer verdi.

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.