Başkan Özgökçen’den Skubic vurgusu

Slovenya’nın NK Domzale ekibinden kadroya katılan Konyaspor’un başarılı defans oyuncusu Nejc Skubic 7 sezondur yeşil-beyazlı takımda görev alırken, Başkan Özgökçen, futbolcunun başarısına dikkat çekti.

Başkan Özgökçen’den Skubic vurgusu

2015-2016 sezonunda Slovenya’nın NK Domzale ekibinden kadroya katılan Konyaspor’un başarılı defans oyuncusu Nejc Skubic, geldiği günden bu yana Konyaspor’un en istikrarlı isimlerinin başında geliyor. 7 yıldır Konyaspor'da yer alan Nejc Skubic, Yeşil-beyazlı formayla çıktığı 247 maçta 18 gol kaydederken, 21573 dakika oyunda kaldı.

skubic.jpg

Slovenyalı futbolcu, kariyerine 2016-2017 yılı Türkiye Kupası ve 2017-2018 sezonunda ise Türkiye Süper Kupası'nı sığdırırken, Konyaspor formasını en çok giyen yabancı futbolcu olarak da dikkatleri üzerine çekti.

Öte yandan Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Slovenyalı futbolcu’nun en kulübün en değerli oyunculardan birisi olduğunu belirterek, “ Başarılı futbolcumuz Skubic, 7 sezondur yeşil beyaz formamızı terletiyor. 247 maçta 21573 dakika takımımız adına sahada kalarak 18 gol kaydetmiştir. Bir çok başarılara imza attı ve bu başarıları devam edecektir” diye konuştu.

2.jpg

11 Ocak 2016 yılında Konyaspor’a transfer olan ve 7 sezondur Yeşil-Beyazlı takımda forma giyen başarılı defans oyuncunun 30 Haziran 2022’de sözleşmesi sona erecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.