Başkan Özgökçen’in hakem açıklaması pahalıya mal oldu

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a, Konyaspor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle toplam 381 bin TL para cezası verdi.

Başkan Özgökçen’in hakem açıklaması pahalıya mal oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) 13.06.2023 tarih ve 71 sayılı toplantısında almış olduğu kararları açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Konyaspor Kulübünün, 07.06.2023 tarihinde oynanan Beşiktaş-Konyaspor Spor Toto Süper Lig müsabakasında, Kulüp sosyal medya hesabından müsabaka sonrası yapılan paylaşımda yer alan Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkında Açıklamalar nedeniyle FDT’nin 38/3. maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen’in, Kulüp sosyal medya hesabından müsabaka sonrası yapılan paylaşımda yer alan Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkında Açıklamalar nedeniyle FDT’nin 38/2. maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.