Başkan Pekyatırmacı: Kulübümüzün başarıları bizleri ve ülkemizi gururlandırıyor

Selçuklu Belediyespor, 2022 yılında katıldığı ulusal ve uluslararası müsabakalardan toplam 112 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Başkan Pekyatırmacı, "Milli sporcularımızın elde ettiği başarılar bizleri ve ülkemizi gururlandırıyor" dedi.

Başkan Pekyatırmacı: Kulübümüzün başarıları bizleri ve ülkemizi gururlandırıyor

Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden birisi olan Selçuklu Belediyespor Kulübü 2022 yılında da Ulusal ve Uluslararası şampiyonalarda elde ettiği başarılarla dikkat çekti. Takım sporlarında şehrimizi başarıyla temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü, bireysel branşlarda ise 10 farklı kategoride 49 altın, 27 gümüş ve 36 bronz madalya kazandı.

Bisiklet, Güreş, Halter, Judo, Karate, Kick boks, Masa Tenisi, Satranç, Taekwondo ve Wushu branşlarında mücadele eden 65 sporcu 2022 yılında kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek toplamda 112 madalya kazanma başarısı gösterdi.

Kick Boks branşında milli sporcularımız Çetin Karapınar ve Neris Zeynep Karadağ Dünya Şampiyonu, Ebubekir Yıldız ise Dünya üçüncüsü oldu.

Taekwondo branşında ise İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında ülkemizi temsil eden Milli Sporcumuz Batuhan Şimşek Olimpiyat üçüncüsü, Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında ise Mahmut Bozteke ve Alican Özcan birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Şehrimizde düzenlenen 5.İslami Dayanışma Oyunlarında ülkemizi Taekwondo branşında temsil eden Milli Sporcu İkra Kayır üçüncülük elde etti. Halter branşında ise Milli Sporcu Ali Oflaz, Gençler Avrupa Halter Şampiyonasında altın madalya kazanarak ülkemizi gururlandırdı.

selcuklu-belediyespor-2022de-basarilarini-taclandirdi.jpg

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 2022 yılında madalya kazanan sporcu ve antrenörleri tebrik etti.

Başkan Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcularımız 2022 yılında katıldıkları Türkiye, Balkan, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarında 10 branşta 112 madalya kazanma başarısı gösterdi. Milli sporcularımızın elde ettiği başarılar bizleri ve ülkemizi ayrıca gururlandırıyor. Takım sporlarında da 2022 yılında başarılı sonuçlar elde ettik.

Futbol Takımımız uzun yıllar sonra Konyamıza U18 yaş kategorisinde Türkiye üçüncülüğü kazandırdı. Hokey Takımımız Süper Lig’de şehrimizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor. İnşallah 2023 yılında Selçuklu Belediyespor Kulübümüz Avrupa’da şehrimizi ve ülkemizi gururla temsil etmeye devam edecek. Tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

selcuklu-belediyespor-2022de-basarilarini-taclandirdi-001.jpg

selcuklu-belediyespor-2022de-basarilarini-taclandirdi-002.jpg

selcuklu-belediyespor-2022de-basarilarini-taclandirdi-003.jpg

selcuklu-belediyespor-2022de-basarilarini-taclandirdi-004.jpg

selcuklu-belediyespor-2022de-basarilarini-taclandirdi-005.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.