Başkan Renklibay: Asıl hedefimiz Konyaspor’a futbolcu kazandırmak

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini belirtirken, 23 Ağustos’ta Endonezya liginden bir takımla Konya’da hazırlık maçı oynamayı planladıklarını söyledi.

Başkan Renklibay: Asıl hedefimiz Konyaspor’a futbolcu kazandırmak

Türkiye 2.Futbol Ligi’nde mücadele verecek olan 1922 Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları yoğun tempoda sürüyor. Teknik Direktör Hakan Ünal gözetiminde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift antrenman yapan yeşil-beyazlılar da moraller yüksek. Antrenmanlarının yanı sıra hazırlık maçları da oynayan 1922 Konyaspor sergilediği futbol ile de ilerisi için umut veriyor.

“ASIL HEDEFİMİZ A TAKIMA FUTBOLCU KAZANDIRMAK”

1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay, yeni sezon çalışmalarının devam ettiğini belirtirken, asıl hedeflerinin Konyaspor’a futbolcu kazandırmak olduğunu söyledi. Renklibay “ Lig hazırlıklarımız devam ediyor. Sezonun ilk karşılaşmasını Tarsus İdmanyurdu ile yapacağız. Rakiplerimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz her maçımıza kazanmak için çıkacağız. 1922 Konyaspor olarak asıl hedefimiz Konyaspor’a futbolcu kazandırmak. Bunun için çalışıyoruz. Hedefimize ulaştığımız an bu takım görevini yerine getirmiş sayılır” diye konuştu.

baskan-renklibay-asil-hedefimiz-konyaspora-futbolcu-kazandirmak.jpg

“ENDONEZYA’DAN BİR TAKIMLA HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAĞIZ”

Başkan Renklibay 23 Ağustos Pazartesi günü Endonezya Liginden bir takımla Konya’da hazırlık maçı oynayacaklarını söyledi. Hazırlık maçıyla alakalı çalışmaların devam ettiğini belirten Renklibay “ Takımımızın lig hazırlıkları kapsamında bugüne kadar oynadıkları hazırlık maçlarında sergiledikleri performans ve aldıkları sonuçlar bizi memnun ediyor. Oynanan bu maçlarda eksiklerimizi görme fırsatı buluyoruz. Liglerin başlayacağı güne kadar iki hazırlık maçı daha yapacağız. Bunlardan birisi Endonezya liginden bir takım olacak. Bu maçımızı da 23 Ağustos’ta yapacağız. Ancak maç yapacağımız takım hala netleşmedi. Birkaç gün içerisinde bu konu netleşecek” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.