Başkan Renklibay: “Hedefimiz Play-Off”

1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay, kulüp olarak hedeflerinin Play-Off’lara kalmak olduğunu belirtirken, asli görevlerinin A takıma oyuncu kazandırmak olduğunu söyledi.

Başkan Renklibay: “Hedefimiz Play-Off”

1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay, Haber Dairesi Spor Servisine önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Renklibay, asli görevlerinin A takıma oyuncu kazandırmak olduğunu belirtirken, hedeflerinin ise Play-Off’lara kalmak olduğunu söyledi.

“GÜÇLÜ TAKIMLARA KARŞI OYNUYORUZ”

Başkan Zahir Renklibay, ligin ilk iki haftasında alınan sonuçların kimseyi yanıltmaması gerektiğini söyledi. Renklibay “ Ligin ilk iki haftasında oynadığımız takımlar büyük bütçelerle oluşturulan takımlar. Oyuncularımız gerek Tarsus İdmanyurdu gerekse Isparta deplasmanında çok iyi oyun çıkardılar. Bu maçları kazanabilirdik, ama olmadı. Grubumuzda güçlü takımlar var. Bu takımlara karşı genç oyuncularla mücadele ediyoruz. İlerleyen haftalarda takımımız üstüne koyarak daha da iyi olacaktır” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ PLAY-OFFLAR”

1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay, hedeflerinin Play-Off’lara kalmak olduğunu ifade etti. Renklibay, pilot takım olarak asli görevlerinin ise A takıma oyuncu kazandırmak olduğunu kaydederek “ Küme düşme korkusu yaşamadan ligde mücadelemizi sürdüreceğiz. Lig’de hedefimiz Play-Off’lara kalmak. Yönetim olarak oyuncularımızla devamlı toplantı yapıyoruz ve eksiklerini giderme yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ligdeki hedefimiz belli, ancak bu takımın asli görevi A takıma oyuncu vermektir. Bunu başardığımız zaman pilot takım olarak görevimizi yerine getirmiş oluruz”dedi.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.