Başkan Renklibay’dan hakeme sert tepki

1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay, 0-0 berabere kalınan Kırklarelispor maçının ardından açıklamalarda bulunarak hakem Volkan Okur’a sert tepki gösterdi.

Başkan Renklibay’dan hakeme sert tepki

1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay, 0-0 berabere kalınan Kırklarelispor maçının ardından Haber Dairesi’ne açıklamalarda bulundu. Başkan Renklibay, hakem Volkan Okur’a sert tepki gösterdi.

“TAKDİR HAKLARINI RAKİPTEN YANA  KULLANDI”

Yeşil-Beyazlı ekibin Başkanı Zahir Renklibay, Kırklarelispor maçını yöneten Volkan Okur’un takdir haklarını rakipten yana kullandığını belirterek “ Kırklarelispor maçı zorlu ve çekişmeli geçti. Futbolcularımız çok iyi oynadı. Kazanabilirdik ama olmadı. Ancak hakem hatalarından çok fazla puan kayıplarımız oldu. Bugün oynanan Kırklarelispor maçının hakemi Volkan Okur da takdir haklarını rakipten yana kullandı. Maçın 82. dakikasında verilmesi gereken penaltıyı maalesef vermedi. Diyecek bir şey bulamıyoruz artık” diye konuştu.

 

 

“MÜCADELEMİZ SONUNA KADAR SÜRECEK”

1922 Konyaspor olarak mücadele etmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Renklibay, “Zor bir gruptayız. Bütün takımların çok iyi kadrosu var. Biz gençlerden oluşan bir ekibiz. İyi futbol oynuyoruz, ancak bazen bu oyunumuzun karşılığını alamıyoruz. Sporcularımızın hepsi genç ve yetenekli oyuncular. Her ne olursa olsun 1922 Konyaspor olarak hedefimiz mücadelemizi sezon sonuna kadar sürdürmek ve asli görevimiz olan A takıma oyuncu vermek. Bunu başardığımız zaman asıl hedefimize ulaşmış olacağız. Ayrıca U19’dan da kadromuza 3-4 oyuncu alırsak o zaman pilot takım hüviyetine bürünmüş oluruz” dedi.

“PAZARSPOR MAÇINI KAZANACAĞIZ”

Başkan Renklibay, bu hafta oynanacak olan Pazarspor maçından 3 puanla ayrılacaklarına inandığını ifade ederek “ Bu hafta kendi sahamızda şampiyonluk mücadelesi veren Pazarspor’u konuk edeceğiz. Zor bir maç olacak, ama sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam” diye konuştu.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.