Beşiktaş, Konyaspor’un yıldızı için yeniden kapıyı çaldı

Süper Lig’de ilk yarının sona ermesinin ardından kulüplerde transfer çalışmaları başladı. Beşiktaş, Konyaspor’un yıldızı Amir Hadziahmetovic için yeniden kapıyı çaldı. Amir'in kulüpten Siyah Beyazlı ekibe gitmek için izin istediği iddia edildi.

Beşiktaş, Konyaspor’un yıldızı için yeniden kapıyı çaldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da forma giyen Amir Hadziahmetovic'i gündemine almıştı. Adı Burnley ile de anılan Boşnak yıldızdan siyah-beyazlılara iyi haber geldi.

İddiaya göre; kara kartal, Konyaspor'da forma giyen Amir Hadziahmetovic için devreye girdi. 25 yaşındaki oyuncu için 2,5 milyon Euroluk bir teklifte bulunulurken, Konyaspor ise bu öneriye “Burnley kulübü de aynı parayı verdi, kabul etmedik” diyerek reddetti.

BEŞİKTAŞ YENİDEN KONYASPOR’UN KAPISINI ÇALDI

İngiliz temsilcisinin Amir için rakamı artırması üzerine Beşiktaş da fiyatı artırdı. Boşnak orta saha için 3,2 milyon Euroluk yeni bir teklif ile Konyaspor'un kapısını çalındı.

besiktas-konyasporun-yildizi-icin-yeniden-kapiyi-caldi.jpg

AMİR HADZİAHMETOVİC KULÜPTEN İZİN İSTEDİ

Yeşil-beyazlılar bu rakamın da yeterli olmadığını belirtse de Amir'in kulüp yetkililerinden Beşiktaş'ta gitmek için izin istediği öne sürüldü.

Taraflar arasından olumlu bir sonuç çıkması durumunda Boşnak orta saha 2. yarıda Beşiktaş formasını giyecek.

besiktas-konyasporun-yildizi-icin-yeniden-kapiyi-caldi.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.