Beşiktaş peşindeydi! Amir Hadziahmetovic bugün kadroda yok

Konyaspor’un başarılı oyuncusu Amir Hadziahmetovic bugün Konyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantep FK ile karşı karşıya geleceği maçın kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş peşindeydi! Amir Hadziahmetovic bugün kadroda yok

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda bugün Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.

Yeşil Beyazlılar, kupa maçında turu geçmenin yanı sıra ikinci yarının ilk haftasında iç sahada Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşma öncesi moral bulmak amacında.

KADRODA AMİR HADZİAHMETOVİC

Beşiktaş başta olmak üzere bir çok takımın transfer dönemiyle birlikte peşinde olduğu Amir Hadziahmetovic, bugün oynanacak maçın kadrosuna alınmadı.

Amir Hadziahmetovic bu sezon Konyaspor formasını 23 müsabakada giydi. Tecrübeli orta saha bu süreçte rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Bosna Hersekli oyuncu takım arkadaşlarına da 4 gol pası verdi.

2023/01/17/iste-konyasporun-en-istikrarli-iki-futbolcusu.webp

BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞMELERDE SON DURUM

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın, daha önce 2 milyon 500 bin euro önerdiği Konyaspor'da forma giyen Amir Hadziahmetovic için yeni bir teklif hazırladığı, 3 milyon euro ve oyuncu takasıyla bu transferi bitirmek istediği belirtildi.

25 yaşındaki orta sahanın peşindeki Burnley'in de transfer teklifini yükselttiği kaydedildi. Bosna Hersekli oyuncu için Championship ekibinin 4 milyon euroluk bir bonservis önerisinde bulunduğu aktarıldı. Burnley'in transfer teklifinin içerisinde bonus maddelerinin de yer aldığı kaydedildi.

Bu arada Galatasaray’ın da Amir Hadziahmetovic için Konyaspor’a teklifte bulunduğu iddia edildi.

“RAKAMLAR KABUL EDECEĞİMİZ SEVİYEDE DEĞİLDİ”

Konyaspor Üst Yöneticisi (CEO) Mustafa Göksu, dün yaptığı açıklamada, Amir Hadziahmetovic'e Beşiktaş'tan resmi teklifin geldiğini belirterek, "Ancak rakamlar kabul edeceğimiz seviyede değildi. İngiltere'den başka bir teklif var. Daha tatmin edici bir teklifti. Amir'in gitmesini istemiyoruz. Ancak kulübün menfaatlerini de düşünmemiz gerekiyor. Eğer gitmesi yönünde bir anlaşma yapılırsa alternatifi var.” demişti. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.