Beşiktaş teknik direktörü Santos Konyaspor’u övdü

Beşiktaş’ın Portekizli teknik adamı Fernando Santos, Konyaspor’u ilk yarıdaki performansından dolayı övdü. Santos, “ilk 25 dakika sahada yoktuk desem yeridir. Rakibi mücadelesinden ötürü tebrik ediyorum” dedi.

Beşiktaş teknik direktörü Santos Konyaspor’u övdü

Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Konyaspor'u 2-0'la geçti. Karşılaşma sonrası siyah beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos, yayıncı kuruluşa alınan 3 puanı değerlendirdi.

“İLK 25 DAKİKA SAHADA YOKTUK”

Portekizli çalıştırıcı yaptığı açıklamada, “İlk 25 dakika sahada yoktuk desem yeridir. Gerçekten kötüydük, topa da sahip olmadık. İlk 25 dakikalık bölüm için rakibi tebrik ediyorum. Devre arası oyuncularımla konuştum ve ikinci yarıda bu durumu değiştirdik. Rakibimizi kalemize yaklaştırmadık, hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. İlk 25 dakikadaki oyunu bir daha tekrarlayamayız. Doğru yaptıklarımızı geliştirmek zorundayız. Adaptasyon ile ilgili bir durum değildi ilk 25 dakikadaki oyun. Agresif değildik, takım olarak oynayamadık. Yeni oyuncular ile ilgili değil bütün takım ile ilgili bir sorun vardı ilk 25 dakikada." diye konuştu.

besiktasin-portekizli-teknik-adami-fernando-santos-konyasporu-ilk-yaridaki-performansindan-dolayi-ovdu-santos-ilk-25-dakika-sahada-yoktuk-desem-yeridir-rakibi-mucadelesinden-oturu-tebrik-ediyorum-dedi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.