Beşiktaş yerini korudu

Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, Kayserispor’u 3-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam ederken puanını 75’e çıkardı. Kayserispor ise 35 puanda kaldı.

Beşiktaş yerini korudu

Süper Lig'in 37. haftasında lider Beşiktaş sahasında Kayserispor'u ağırladı. Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, rakibini 3-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam ederken, Siyah-Beyazlılara 3 puanı getiren goller dakika 4 Ghezzal, dakika 13 ve 66’da  N'Koudou kaydederken, konuk ekip Kayserispor’un  tek golü ise dakika Pedro Henrique kaydetti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Siyah-Beyazlılar,  mücadelenin 4.dakikasında penaltıdan Ghezzal'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti.  6. dakikada Kayserispor, Pedro Henrique'nin golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı. 13. dakikada Beşiktaş yine , N'Koudou'nun attığı golle 2-1 öne geçti ve ilk yarıyı 2-1 üstün olarak tamamladı. İkinci yarıda Kayserispor karşısında üstünlüğünü kabul ettiren Siyah-Beyazlılar 66.dakikada yine N'Koudou'nun attığı golle skoru 3-1'e taşıdı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Beşiktaş sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. 

Beşiktaş bu sonuçla 75 puana ulaştı ve liderliğini sürdürdü. Kayserispor ise 35 puanla 18. sırada yer aldı. Siyah-Beyazlılar Ligin 38.haftasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Kayserispor ise düşme hattında bulunan Denizlispor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Öte yandan Beşiktaş'ta sarı kart gören Rosier ve Necip Uysal gördükleri sarı kart nedeniyle 38. haftada oynanacak olan Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.