Beşiktaş’ın Avrupa kabusu sürüyor

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Sporting Lizbon'u konuk eden Beşiktaş rakibine 4-1 mağlup oldu ve devler ligi'nde puanla tanışamadı.

Beşiktaş’ın Avrupa kabusu sürüyor

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Sporting Lizbon'u konuk eden Beşiktaş rakibine 4-1 mağlup oldu ve devler ligi'nde puanla tanışamadı.

Mücadelede Beşiktaş'ın tek golünü Cyle Larin kaydederken, Sprting Lizbon'un golleri Coates (2), Sarabia ve Paulinho'dan geldi. Bu sonucun ardından Portekiz ekibi ilk 3 puanıyla tanışırken Beşiktaş puansız kaldı.

5 FARKLI İSİM

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü maçında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u konuk eden Beşiktaş, Süper Lig'deki Medipol Başakşehir karşılaşmasına göre bu mücadeleye 5 farklı isimle çıktı. Teknik direktör Sergen Yalçın, Medipol Başakşehir karşısında ilk 11'de oynattığı Mert Günok, Rıdvan Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup'u Sporting Lizbon karşısında yedek soyundurdu. Medipol Başakşehir maçında şans bulan Atiba Hutchinson sakatlığı nedeniyle Sporting Lizbon karşısında kadroda yer alamadı. Son lig maçında görev yapan Güven Yalçın ise UEFA listesinde bulunmaması nedeniyle Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında kadroda yer alamayan isim oldu. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, söz konusu oyuncuların yerine Ersin Destanoğlu, Fabrice N'Sakala, Alex Teixeira, Miralem Pjanic ve Cyle Larin'i ilk 11'de sahaya sürdü.

besiktas.jpg

PJANİC 3 MAÇ SONRA KADRODA

Sporting Lizbon karşısında ilk 11'de görev yapan Miralem Pjanic, 3 maç sonra kadroda kendisine yer buldu. Sakatlığı nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ndeki Ajax maçında forma giyemeyen Pjanic, Süper Lig'de ise Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir karşılaşmalarını kaçırmıştı.

TEİXERİA, AVRUPA'DA İLK MAÇINA ÇIKTI

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna dahil ettiği Alex Teixeira, siyah-beyazlı formayla ilk Avrupa kupası maçına çıktı. Teixeira, sakatlığı nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ve Ajax maçlarında kadroda yer alamamıştı. Sakatlığı nedeniyle Süper Lig'de Çaykur Rizespor, Fraport TAV Antalyaspor, Adana Demirspor karşılaşmalarında oynayamayan Brezilyalı futbolcu, bu sezon 3. kez ilk 11'de şans buldu. Bu sezon VavaCars Fatih Karagümrük ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçlarında aynı şansı yakalayan Teixeira; Gaziantep FK, Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir karşılaşmalarında sonradan oyuna dahil oldu.

besiktas-002.jpg

TARAFTARLARDAN BÜYÜK DESTEK

Siyah-beyazlı taraftarlar, Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Vodafone Park tribünlerini tamamen dolduran taraftarlar, maçın başından itibaren takımlarına büyük destek verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.