BEŞİKTAŞ'TA 1 TRANSFER, 1 AYRILIK

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu Şenol Güneş yönetiminde 78 puanla 3. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor.

BEŞİKTAŞ'TA 1 TRANSFER, 1 AYRILIK

Siyah-beyazlı ekip, yeni sezon için hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirledi ve bu doğrultuda çalışmalarına başladı. Birçok bölgeye transfer yapmak için start veren Kartal'da bir isim ile yollar ayrılacak ve o ismin yerine ise yıldız bir oyuncu kadroya katılacak. İşte 1 ayrılık, 1 transfer haberine ait tüm detaylar...

Beşiktaş, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu Şenol Güneş yönetiminde 78 puanla 3. sırada tamamladı. Yeni sezon için hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen siyah-beyazlı ekip, çalışmalarına şimdiden başladı.

besiktasta-1-transfer-1-ayrilik-009.jpg

KUZYAEV'E ONAY ÇIKTI

Yeni sezon için kolları sıvayan Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in önünde hâlâ onay bekleyen Daler Kuzyaev ile görüşmelere start verdi. Zenit ile sözleşmesinin sonuna gelen Rus oyuncunun boşa çıkacak olması nedeniyle elini çabuk tutmak isteyen siyah-beyazlılar, ilk teklif için hazırlıklarını tamamladı.

30 yaşındaki merkez orta sahanın temsilciliği, ailesi tarafından yapılıyor. Bu doğrultuda futbolcu tarafıyla temaslarını sıklaştıran yönetim, sözleşme beklentilerini sordu.

EMRECAN BULUT KARTAL OLDU

Beşiktaş, kadrosunu genç bir futbolcuyla güçlendirdi. Siyah-beyazlılar, 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Emrecan Bulut'u renklerine bağladı.

Somaspor'da forma giyen Emrecan, geçtiğimiz sezon 2. Lig'de 33 karşılaşmada 15 gol, 1 asistlik performans sergilemişti. Kartal'ın, bu transfer için Somaspor'a 6 milyon TL bonservis bedeli ödeyeceği kaydedildi.

PEP BİEL İDDİSI

Yunan gazeteci Nikos Kotsis, Beşiktaş'ın Olympiakos forması giyen Pep Biel için teklif yaptığını ileri sürüldü.Kotsis'in haberine göre Beşiktaş'a, Pire ekibi 4 milyon Euro bonservis teklifinde bulundu.

Yunan ekibiyle Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki İspanyol on numaranın piyasa değeri 6 milyon Euro. Pep Biel, geçen sezon Olympiakos'la 48 resmi maça çıkmış ve 19 gol kaydetmişti.

Siyah-beyazlı ekipte tüm bu gelişmeler yaşanırken, yeni sezon için de transfer çalışmaları başlamıştı. Bu doğrultuda birçok alana takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ta bir isim ile yollar ayrılacak ve o ismin yerine ise yıldz bir oyuncu kadroya katılacak. İşte o isimler...

besiktasta-1-transfer-1-ayrilik.jpg

SAİSS GİDİYOR MİNA GELİYOR

Beşiktaş'ın Faslı stoperi Romain Saiss, takımdan ayrılmayı planlıyor. 33 yaşındaki futbolcuya en ciddi ilgiyi ise Marsilya gösteriyor.

Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan oyuncu için siyah-beyazlı kulübe 2.5 milyon Euro bonservis bedeli öneren Fransız kulübü, teklifini güncellemeyip beklemeye geçti.

Marsilya'nın 2.5 milyon Euro teklif ettiği Saiss'in vedasına kesin gözüyle bakılırken, Beşiktaş da gözünü Yerry Mina'ya dikti.

Everton ile mukavelesi sona eren Kolombiyalı sağ stoper için siyah-beyazlıların resmi teklifini yaptığı ancak 28 yaşındaki futbolcuyla Lens, Granada ve Bologna'nın da ilgilendiği aktarıldı.

Kartal da bu nedenle Everton'la sözleşmesi biten Yerry​​​​​​​ Mina'ya teklif yaptı ve beklemeye geçti.

besiktasta-1-transfer-1-ayrilik-002.jpg​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.