Beşiktaş'tan Hatayspor’a farklı tarife

Süper Lig'in 39. haftasında Beşiktaş, sahasında Hatayspor'u ağırladı. Karşılaşmayı siyah beyazlılar 7-0 gibi farklı bir skorla kazanarak şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti.

Beşiktaş'tan Hatayspor’a farklı tarife

Süper Lig'in 39. haftasında Beşiktaş, sahasında Hatayspor'u ağırladı. Karşılaşmayı lider siyah beyazlılar 7-0 gibi farklı bir skorla kazanarak şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti.

Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 2. dakikada David (KK), 11, 14,55, ve 65. dakikalarda Larin, 38. dakikada N'Koudou ve 44. dakikada Rıdvan Yılmaz kaydetti. Siyah-Beyazlılar 7 gol farkla kazandığı bu maçla birlikte puanını 81 yaparak şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Hatayspor ise 57 puanla 6. sırada kaldı.

2 SEZON SONRA 7 GOL ATTI

Ligde en son 2018-2019 sezonunda Rizespor deplasmanında 7 gol atmayı başaran Beşiktaş, iç sahada ise 18 yıl sonra 7 gol buldu. 2002-2003 sezonunda sahasında Göztepe ile karşılaşan ve 7-3 kazanan Beşiktaş, 18 yıl aradan sonra evindeki bir maçtan 7 gollü galibiyetle ayrılmayı başardı.

LARİN, KRALLIK YARIŞINA ORTAK OLDU

Hatayspor’u konuk eden Beşiktaş, sezonun en iyi performanslarından birisini gösterdiği karşılaşmadan 7-0’lık farklı galibiyetle ayrılırken, Kanadalı yıldız Cyle Larin de attığı 4 golle galibiyetin mimarlarından oldu. Bu maç öncesinde Aboubakar ile birlikte 15’er golle siyah-beyazlı ekibin en golcü isimlerinden olan Larin, Hatayspor kalesine bıraktığı 4 golle, ligdeki gol sayısını 19’a yükseltti ve gol krallığı yarışında 21 golü bulunan Boupendza ile aradaki farkı 2 gole indirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.