BEŞİKTAŞ'TAN MISIRLI KANAT AHMED ZIZO HAMLESİ

2023-2024 sezonu hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Kara Kartal'ın Mısırlı kanat için ilk teklifi ilettiği belirtildi.

BEŞİKTAŞ'TAN MISIRLI KANAT AHMED ZIZO HAMLESİ

Beşiktaş, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına teknik direktör Şenol Güneş'in önderliğinde start verdi. Siyah-beyazlılarda takviyeler için hummalı bir çalışma sürdürülüyor. Afrika basını ise siyah-beyazlılar için flaş bir iddia ortaya attı.

BEŞİKTAŞ'TAN AHMED ZIZO HAMLESİ!

Africa Foot United'ın haberine göre; Beşiktaş, Zamalek forması giyen Ahmed Zizo için ilk teklifini iletti. Mısır ekibi siyah-beyazlıların ilk teklifini reddederken, Kara Kartal'ın yeni bir teklif yapması beklendiği kaydedildi. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon Mısır liginde 31 maça çıkarken 10 gol - 13 asistlik performans gösterdi.

AHMED ZIZO KİMDİR?

Ahmed Zizo, 10 Ocak 1996'da Mısır'da dünyaya geldi. Futbola ülkesinin takımı Wadi Degla'da başladı. Sırasıyla Lierse SK, Nacional, ve Moreirense'de forma giydikten sonra Ocak 2019'da Zamalek'e imza attı. Kulübüyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki ismin güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.