Beysu Konyaspor Basketbol’da tempo yüksek

Beysu Konyaspor Basketbol’da yeni sezon hazırlıkları yoğun tempoda sürerken, Başkan Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu yarın Basketbol takımını ziyaret edecek.

Beysu Konyaspor Basketbol’da tempo yüksek

Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Beysu Konyaspor Basketbolda yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Antrenör Okan Çevik yönetiminde Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda yeni sezona yoğun tempoyla hazırlanırken, Konya’daki 1.etap çalışmaları 22 Ağustos’ta sona erecek.

Yeşil-Beyazlılar 23 Ağustos’ta Bolu’da kampa girerek yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. 30 Ağustos’a kadar Bolu’da kamp yapacak olan Beysu Konyaspor Basketbol burada hazırlık maçları da oynayacak. Öte yandan yabancı transferinde ise görüşmelerini sürdüren Yeşil-Beyazlı yönetim 2 yabancı oyuncuyu kadrosuna dahil edecek.

beysu-konyaspor-basketbolda-tempo-yuksek.jpg

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN TAKIMI ZİYARET EDECEK

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu, Yeşil-Beyazlı takımın yarın akşamüzeri yapacağı antrenmanı ziyaret ederek takıma moral verecek. Her fırsatta Konyaspor’un sadece futboldan ibaret olmadığını kaydeden Başkan Özgökçen, Basketbol takımının bu sezon ligde başarılı sonuçlar alarak süper lige yükseleceğini ifade etmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.