Bir dönem sona erdi! Emre Belözoğlu futbolu bıraktı

Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor ile oynadığı mücadelenin 63’üncü dakikasında oyundan çıkan ve yerini Zajc’a bırakan Emre Belözoğlu, kenara gelene kadar alkışlandı.

Bir dönem sona erdi! Emre Belözoğlu futbolu bıraktı

 

Süper Lig'de 34. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u ağırladı.

Ülker Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Fenerbahçe'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Çaykur Rizespor, mağlup olmasına rağmen Yeni Malatyaspor ve Kayserispor'un puan kaybetmesiyle birlikte Süper Lig'de kaldı.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 40. dakikada penaltıdan Emre Belözoğlu, 60. dakikada Garry Rodrigues ve 90+8. dakikada Ozan Tufan kaydetti. Rizespor'un tek golünü ise 53. dakikada Milan Skoda attı.

Ligde 3 maç aradan sonra kazanan Fenerbahçe, bu galibiyetle birlikte sezonu 53 puanla 7. sırada tamamladı. Son 3 maçında 2. mağlubiyetini alan Çaykur Rizespor ise 35 puanla 15. sırada yer alarak sezonu bitirdi.

EMRE BELÖZOĞLU, SON MAÇINA ÇIKTI

Fenerbahçe kaptanı 40 yaşındaki Emre Belözoğlu, aktif futbolculuk kariyerinin son maçına Rizespor karşısında çıktı. Tecrübeli oyuncu, karşılaşmada bir penaltı yaptırdı ve yaptırdığı penaltıdan gol attı.

EMRE ÇIKTI, KAPTAN ÖMER FARUK BEYAZ OLDU

Futbolculuk hayatının son maçına çıkan Emre Belözoğlu, oyundan alınırken taşıdığı kaptanlık pazubandını 16 yaşındaki Ömer Faruk Beyaz'a taktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.