Real Madrid Başkanı'ndan Arda Güler'e: Birlikte tarih yazabiliriz

İspanyol ekibi Real Madrid, Arda Güler için imza töreni düzenledi. Törende konuşan Başkan Florentino Perez, "Arda Güler'in yetenekleri tüm dünyayı etkiledi. Real Madrid'i seçtiğin için teşekkür ederiz. Birlikte tarih yazabiliriz" dedi.

Real Madrid Başkanı'ndan Arda Güler'e: Birlikte tarih yazabiliriz

Milli takımın genç yıldızı Arda Güler, kendisini Real Madrid'e bağlayan 6 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Arda, yeni takımında, 24 numaralı formayı giyecek.

İmza töreninde konuşan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Geleceğimizde önemli bir pay sahibi olacak bir yeteneği transfer ettik. Arda Güler, senin yeteneklerin ve karakterin tüm dünyayı etkiledi. Real Madrid'i seçtiğin için teşekkür ederiz. Birlikte tarih yazabiliriz." dedi.

birlikte-tarih-yazabiliriz.jpg

“REAL MADRİD’İN EFSANESİ OLMAK İSTİYORUM”

Milli futbolcumuz Arda Güler’de sözlerine ailesine ve bugünlere gelmesinde emeği olanlara teşekkür ederek başladı.

Avrupa’nın birçok kulübünden teklif aldığını fakat Real Madrid’i tercih ettiğini belirten Arda, “Burada olmak benim için çok büyük gurur. Herkese çok teşekkür ederim. Cristiano Ronaldo, Zidane, Guti çok önemli isimlerdi. Ben de onlardan biri olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe taraftarına da mesaj gönderen Arda, “ Umarım beni anlarlar. Çünkü, dünyanın en büyük kulübünde oynayacağım” diye konuştu.

birlikte-tarih-yazabiliriz-001.jpg

birlikte-tarih-yazabiliriz-002.jpg

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.