Borussia Dortmund Nuri Şahin’i resmen duyurdu

Borussia Dortmund'da Edin Terzic'in görevinden ayrılması sonrası göreve Nuri Şahin getirildi.

Borussia Dortmund Nuri Şahin’i resmen duyurdu

Almanya’nın köklü kulüplerinden Borussia Dortmund’un yeni teknik direktörü Nuri Şahin oldu. Sarı-siyahlı ekip Nuri Şahin’le 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzalandığını duyurdu.

Nuri Şahin imza töreni sonrası şu açıklamayı yaptı:

"Borussia Dortmund'un teknik direktörü olmak benim için büyük bir onur. Bana duydukları güvenden dolayı kulüpteki sorumlu herkese teşekkür etmek istiyorum. BVB'deki rolümü gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. Nuri Şahin, "İlk günden itibaren mümkün olan en yüksek başarıyı elde etmek için her şeyi büyük bir enerji ve büyük bir tutkuyla yapacağız"

Borissia Dortmund’un spor direktörü Lars Ricken şunları söyledi:

“Başantrenör olarak sorumluluğu, genç neslin temsilcisi Nuri Şahin'e devredebildiğimiz için çok mutluyuz. Son birkaç yıldır antrenörlük kariyerine hazırlanıyor ve yeni görevini büyük bir özveriyle üstlenerek takımımızı geliştirmeye devam edecek. Eski takım arkadaşları olarak birlikte güven ve azimle çalışacağız. Nuri hem oyuncu hem de yardımcı antrenör olarak kulübü, çalışanları ve BVB DNA'sını tanıyor. Nuri'nin bizim için doğru antrenör olduğuna inanıyoruz."

borussia-dortmund-nuri-sahini-resmen-duyurdu.jpg

Nuri Şahin, profesyonel kariyerinde Borussia Dortmund formasıyla 274 resmi maça çıktı. 2011'de BVB ile Almanya şampiyonluğunu kutladı ve 2017'de takımıyla DFB Kupası'nı kazandı. 2 yıl Süper Lig’de Antalyaspor'u çalıştıran Nuri Şahin, Ocak 2024'te yardımcı antrenör olarak eski takımına döndü.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.