Bu kez Konya takımı kazandı! Sivas Belediyespor'u evinde mağlup etti

Konyaspor'un Sivasspor deplasmanında aldığı 3-1'lik mağlubiyetle morallerin bozulduğu Konya'da teselli 1922 Konyaspor'dan geldi. Yeşil beyazlılar sahasında Sivas Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

Bu kez Konya takımı kazandı! Sivas Belediyespor'u evinde mağlup etti

Ligde 5 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen 1922 Konyaspor, konuk ettiği Sivas Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, 33. hafta maçında sahasında Sivas Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Yeşil-Beyazlı ekip 2-1 kazandı. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmada 1922 Konyaspor’a 3 puanı getiren goller 26’da Ege Özkayimoglu ve 54’te Ekrem Kayılıbal’dan geldi. Konuk ekibin tek golünü ise dakika 71’de Kubilay kaydetti.

1922 Konyaspor ligde son 5 maçında yenilgi yüzü görmedi. Yeşil-Beyazlılar Karabükspor, Etimesgut ve Sivas Belediyespor maçlarından 3 puanla ayrılırken, Turgutluspor ve Kastamonuspor maçlarını ise beraberliklerle tamamladı.

1922 Konyaspor ligin 34. haftasında sahasında kendi evinde yine şampiyonluk mücadelesi veren Eyüpspor’u konuk edecek. Sivas Belediyespor ise sahasında Bugsaşspor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.