Bülent Uygun: Konyaspor inşallah kupayı kazanır

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlayan rakipleri Konyaspor'u tebrik etti. Uygun, “Öncelikle Konyaspor’u tebrik ediyorum, kazandılar. İnşallah kupayı da kazanırlar.” dedi.

Bülent Uygun: Konyaspor inşallah kupayı kazanır

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Sivasspor, sahasında Konyaspor’a 1-0’lık skorla mağlup olup kupada saf dışı kaldı.

Müsabakanın ardından değerlendirmede bulunan Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, karşılaşmanın ilk yarısında yakaladıkları gol fırsatlarını değerlendiremediklerini söyledi.

Konyaspor'un kupayı kazanmasını temenni eden Uygun, şunları kaydetti:

“Öncelikle Konyaspor’u tebrik ediyorum, kazandılar. İnşallah kupayı da kazanırlar. İlk yarı girdiğimiz birçok gol pozisyonu vardı. Samba’ya bir darbe vardı penaltı olabilirdi. Bizim açımızdan kupa kazanmaktan daha önemli gencecik sporcular kazandık, hepsi soyunma odasında ağlıyorlardı. Hepsine teşekkür ederim. Böylesine yoğun bir ortamda bazı şeyleri başarmak çok zor oluyor. Elendik artık. Konyaspor’a da başarılar diliyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, gençleri alkışladılar ve desteklediler”

bulent-uygun-konyaspor-insallah-kupayi-kazanir.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.