Çalhanoğlu: Konya halkı bize hep iyi gelmiştir

A Milli Takımın başarılı futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, yarın Konya’da oynanacak olan İtalya maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Çalhanoğlu: Konya halkı bize hep iyi gelmiştir

A Milli Takımın başarılı futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, yarın Konya’da oynanacak olan İtalya maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma öncesinde Hakan Çalhanoğlu Türkiye'nin yeni takım kaptanı olduğunu açıkladı. Çalhanoğlu, Konya halkının her zaman milli takıma iyi geldiğini ifade ederek, “İtalya maçının iyi geçeceğini düşünüyorum. İki takım da Dünya Kupası'na katılamadı ve üzgün. Yarınki maç bizim için önemli. Konya halkı bize hep iyi gelmiştir. İnşallah yarın iyi bir maç izleriz. Sorumluluğun farkındayım, bunu inşallah gururla taşıyacağım” dedi.

Burak Yılmaz’dan sonra kaptanın kendisinin olduğunu kaydeden Çalhanoğlu, “ Burak ağabeyden sonra kaptan benim. Ben yıllardır 2013'ten beri bu formayı taşıyorum. Geçmiş yıllarda Arda ve Emre ağabey ile geçirdiğim zamanlar aklıma geliyor. Şimdi de Burak ağabey ayrıldı” diye konuştu.

3’lü savunmadan menün kaldığını kaydeden tecrübeli futbolcu, “ 3'lü savunmadan memnunum, Inter'de de bunu oynuyorum. Hoca ile 3'lü savunma konusunda bir konuşma yapmadık. Bu hocanın ve teknik heyetin kararıdır. Ben sadece kendi görüşümü söyledim. Ben Inter'de mesela Merih de Atalanta'da bu sistemle oynuyor. Artık bizim de bu sistemde oynamamızı istiyorum. Avrupa elemelerinde herkes böyle oynuyor” dedi.

Portekiz karşısında ikinci yarı pozisyonlar bulduklarını ifade eden Çalhanoğlu, “Portekiz'e karşı zorluk yaşadık ama ikinci yarıda pozisyonlar da bulduk. Maçtan sonra soyunma odasına girdiğimizde çok sakindik, çok üzgündük. Burak ağabeyin üzüntüsünü kimse hissedemez. O kadar emek göstermiş milli takım için. Biz onu ayağa kaldırmaya çalıştık. Bize her zaman sahip çıktı.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.