Calvo’dan Konyaspor’a veda mesajı

Konyaspor’dan Meksika Ligi ekibi FC Juarez’e transfer olan Francisco Calvo, yeşil-beyazlı kulübe sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla veda etti.

Calvo’dan Konyaspor’a veda mesajı

Konyaspor’a 2022 yılında Amerikan Futbol Ligi (MLS) ekibi San Jose’den transfer olan Francisco Calvo, sözleşmesindeki fesih maddesini kullanarak yeşil beyazlı kulüpten ayrıldı.

Konyaspor’da 1,5 sezon forma giyen Kosta Rikalı milli oyuncu 16 Ocak’ta Meksika Ligi ekiplerinden Juarez ile sözleşme imzaladı.

Yeni takımıyla antrenmanlara çıkan 31 yaşındaki Calvo, sosyal medya hesabından Konyaspor Kulübü için veda mesajı yayınladı.

calvodan-konyaspora-veda-mesaji.jpg

İşte Calvo’nun paylaştığı o metin:

“Zaman uçar, zaman geçer ama kalan şeyler ve yaşanılan anlar vardır. 7 Temmuz 2022'den bu yana Konyaspor'a geldiğimde kendimi sayenizde evimde gibi hissettim ve harika ailenizin bir ferdi olmamı sağladınız.

Bu büyük kulübün renklerini giyerken her zaman sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve her şeyimi ortaya koydum. Beni tanıyanlar bilir, her zaman elimden gelenin en iyisini yapmamı gerektiren yeni zorluklardan hoşlanırım ve artık yolumun değişim zamanının geldiğini düşünüyorum. Ama ilk günden beri sizlerden gördüğüm sevgiyi yanıma alacağım. Teşekkür ederim!

Takım arkadaşlarım, antrenörlerim ve kulübün tüm personeli, bu bir buçuk yıl boyunca birey olarak büyümemi ve bir oyuncu olarak kesinlikle gelişmemi sağladığınız için size teşekkür etmek istiyor.

Bu kulübün bir taraftarı olarak sevgilerimi yolluyorum. Teşekkürler Konyaspor, teşekkürler Türkiye.”

calvodan-konyaspora-veda-mesaji-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.