CANLI ANLATIM: Beşiktaş - Konyaspor

Konyaspor milli aranın ardından deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. 20 Ekim pazar günü saat 16.00’da başlayacak müsabakayı Ankara bölgesi hakemi Kadir Sağlam yönetecek.

CANLI ANLATIM: Beşiktaş - Konyaspor

Konyaspor Süper Lig’in 9. hafta müsabakasında şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş’a konuk olacak.

Pazar günü Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı Ankara bölgesi hakemi Kadir Sağlam yönetecek.

Eyüpspor’u 2-1 mağlup ederek bu sezonki ilk iç saha maçını kazanan Konyaspor, İstanbul deplasmanından puan yada puanlarla dönmek istiyor.

Süper Lig'in kalan bölümünde yaptığı 8 müsabakanın 3'ünü kazanan, 2'sinde berabere kalan ve 3'ünden mağlubiyetle ayrılan yeşil-beyazlı ekip, 11 puanla 8. basamakta yer alıyor.

ALİ ÇAMDALI CEZALI

Sakatlık yaşamasına rağmen takımın başında İstanbul’a giden Konyaspor teknik direktörü Ali Çamdalı, kart cezası nedeniyle kulübede olmayacak.

BEŞİKTAŞ'TA 2 SAKAT

Lider Galatasaray ve Trabzonspor ile Süper Lig'in namağlup 3 takımından biri olan Beşiktaş ise haftaya 17 puanla 3. sırada girdi. Siyah-beyazlı takımda Milot Rashica ve Gabriel Paulista sakatlıkları nedeniyle yarın sahada olmayacak.

MUHTEMEL 11’LER

Konyaspor XI: Slowik, Nikola, Adil, Uğurcan, Guilherme, Bazoer, Melih İbrahimoğlu, Keyta, Oğulcan, Pedrinho, Kramer.

Beşiktaş XI: Mert Günok, Svensson, Emirhan Topçu, Uduokhai, Masuaku, Musrati, Gedson, Rafa Silva, Muçi, Semih Kılıçsoy, Immboile.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.