Çelik: “ İlhan Palut ile devam etmek istiyoruz”

Konyaspor Kulübü Genel Sekreteri Gökhan Çelik, yönetim olarak Teknik Direktör İlhan Palut ile uzun yıllar çalışmayı istediklerini belirterek “ İlhan hocamız’dan çok memnunuz ve kendisi ile de devam etmek istiyoruz” dedi.

Çelik: “ İlhan Palut ile devam etmek istiyoruz”

Konyaspor Kulübü Genel Sekreteri Gökhan Çelik, Kayserispor galibiyetiyle 5 haftalık 3 puan hasretine son verdiklerini belirtirken, yönetim olarak İlhan Palut ile uzun vadede çalışmak istediklerini söyledi.

“İLHAN HOCAMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ”

Çelik, İlhan Palut’un uzun yıllardır özleminin duyulduğu savaşçı bir Konyaspor takımını ortaya çıkarttığını belirterek “ Yönetim olarak İlhan hocamızdan çok memnunuz. Yaptığı işler ortada. Sahada uzun zamandır özlemini çektiğimiz savaşçı bir takımı ortaya çıkarttı. Mücadele eden son dakika ya kadar bu mücadelesinden vazgeçmeyen bir Konyaspor var artık. Ve bunu imkanları zorlayarak başardı. Dediğim gibi yönetim olarak İlhan hocamızdan çok memnunuz ve bizde uzun yıllar kendisi ile çalışmak istiyoruz” diye konuştu.

Çelik, Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık ile de görüşmelerin sürdüğünü ve önümüzdeki günlerde sözleşmelerini uzatmada önemli adımların atılacağını kaydetti.

“3 PUAN HASRETİNE SON VERDİK”

Yeşil-beyazlı ekibin genel sekreteri Gökhan Çelik, Kayserispor galibiyetiyle 5 haftalık 3 puan hasretine son verdiklerini söyledi. Çelik “ Kayserispor karşısında istediğimiz oyunu oynadık ve sahadan 3 puanı alarak ayrıldık. Tabi ki ne kadar iyi oynasanız da futbol sonuç odaklı bir oyun. Geçtiğimiz haftalarda iyi oynamamıza rağmen sonuca gidemiyorduk. Kayseri karşısında buna son verdik. Zaten maç sonunda yönetim kurulu olarak soyunma odasına giderek takımımızı de elde ettikleri bu galibiyetten dolayı tebrik ettik” dedi.

gokhan-celik.png

“FENERBAHÇE’DEN ÇEKİNMİYORUZ”

Çelik, bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçının zorlu geçeceğini ancak, rakiplerinden çekinmediklerini söyledi. Çelik “ 4 büyükler olarak nitelendirilen takımların artık öyle eskisi gibi etkileri yok. Geçmişte bu takımların korkulu rüyaları olan Bursaspor, Gaziantep ve Gençlerbirliği’nin  yerini artık Konyaspor aldı. Bu takımlar Konyaspor ile karşılaşacaklar zaman çekiniyorlar. Geçmiş dönemlerde takımımız bu kulüpler karşısında çok iyi sonuçlar almıştı.  Evet, bu hafta Fenerbahçe’yi konuk edeceğiz. Zor bir maç olacak. Ama sahada savaşan, mücadelesini son dakikaya kadar sürdüren bir Konyaspor olacak. Ve inanıyorum ki taraftarımızın desteği ile de sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız “ diye konuştu.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum