Cikalleshi Konyaspor’daki geleceği hakkında konuştu

Konyaspor’un yıldız futbolcusu Sokol Cikalleshi, 5 Haziran’da Galler ile yapacakları karşılaşma ve Konyaspor’daki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu iyi bir transfer teklifi geldiğinde değerlendirebileceğini söyledi.

Cikalleshi Konyaspor’daki geleceği hakkında konuştu

Arnavut milli takımında yer alan Konyaspor’un yıldız futbolcusu Sokol Cikalleshi, 5 Haziran’da Galler ile yapacakları karşılaşma ve Konyaspor’daki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. 

‘İYİ TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİREBİLİRİM’

Yeşil-Beyazlı takımın golcü futbolcusu Konyaspor ile Türkiye’de çok iyi bir sezon geçirdiğini söyledi. Yeşil beyazlı kulüp ile 1 yıl daha sözleşmesinin devam ettiğini belirten Sokol Cikalleshi, transfer teklifi geldiği zaman ayrıntılı olarak değerlendirebileceğini kaydetti. 

Şu anda bunun için konuşmanın erken olduğunu ifade eden Cikalleshi 'Konyaspor ile bir yıl daha sözleşmem var ve sezonu çok iyi kapattım. Sözleşmeye sonuna kadar saygı göstereceğim. İlginç bir transfer teklifi olduğu an, ayrıntılı olarak inceleyeceğim. Şu ana kadar gelen transfer teklifleri hakkında konuşmak için çok erken. Ancak iyi teklifler gelirse kesinlikle onları değerlendirebilirim” diye konuştu.

‘AYNI SEVİYELERDEYİZ’

Galler ile oynayacakları maça da değinen Arnavut oyuncu, zor bir maç olacağını söyledi. Yapılan hazırlıkların takım tarafından ciddiye alındığını belirten Cikalleshi “Avrupa'ya giden iki takım var ve rakiplerimizle aynı seviyede olduklarına inanıyorum ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya ve kendimizi kanıtlamaya hazırız. Artık daha da güçlü bir rekabetin içindeyiz. Daha da güçlü rakiplerle ve nerede olduğumuzu görmek için belirleyici bir andayız. Onları dostane olarak kabul etmem ve Eylül maçlarında olduğu gibi aynı konsantrasyona sahip olacağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.