Altın 5779.733
BIST 10950.62
Dolar 42.517
Euro 49.6592
Sterlin 56.8532

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan A Milli Takıma tebrik ve Konya maçı açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu ilk maçında deplasmanda Gürcistan’ı 3-2 mağlup eden A Milli Futbol Takımı’nı kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan A Milli Takıma tebrik ve Konya maçı açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın telefonundan soyunma odasında Milli Takım Kaptanı Hakan Çalhanoğlu ve Teknik Direktör Vincenzo Montella ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti.

“KONYA’DAKİ İSPANYA MAÇINDA BAŞARILAR”

Erdoğan, 90 dakika boyunca sergilenen mücadeleden dolayı milli takımı kutlarken, 7 Eylül Pazar günü Konya’da oynanacak İspanya karşılaşması için de başarı dileklerini iletti.

Ay-yıldızlı oyuncular ve teknik heyet ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğinden ötürü teşekkür etti.

KONYA’DA TARİHİ ATMOSFER BEKLENİYOR

Milli takım, daha önce Konya’da Fransa ve İzlanda galibiyetleriyle unutulmaz anlar yaşatmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da vurguladığı gibi, İspanya maçı öncesi Konya’da yine büyük bir coşku ve güçlü bir taraftar desteği bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.