Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan A Millileri yalnız bırakmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Letonya ile karşılaşan A Millileri bu zorlu maçta yalnız bırakmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan A Millileri yalnız bırakmadı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Letonya'yı konuk ettiği maçı izlemek için İstanbul'a geldi. Tribündeki yerini alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılaşmayı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile TFF Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte izliyor.

Öte yandan A Milli Futbol Takımı Kaptanı Burak Yılmaz, Hollanda ve Norveç karşılaşmaları sonrası soyunma odasında kendilerini tebrik için arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı maça davet etmişti.

a-milli-takim-erdogan.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a statta, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir tarafından isminin yazılı olduğu Milli Takım forması hediye edildi.

20210330-2-47588290-63829918-web.jpg

20210330-2-47588290-63829919-web.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.