Cüneyt Çakır için flaş iddia: Avukatlarına talimat verdi

MHK'nin sürpriz karıyla hakemlikten alınan Cüneyt Çakır'ın görevinden emekli olmak gibi bir planı yok. Cüneyt Çakır, Premier Lig'de maç yönetmek için avukatlarına talimat verdi.

Cüneyt Çakır için flaş iddia: Avukatlarına talimat verdi

Cüneyt Çakır'ın Merkez Hakem Kurulu'nun belirlediği Süper Lig ve 1. Lig'de görev yapacak hakemler listesinde yer almaması sonrası ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen konuyla ilgili TRT Spor'a açıklamalarda bulunmuş ve tecrübeli hakem için, "Cüneyt Çakır'ı aradım, 'Ben de sizin gibi televizyondan öğrendim' dedi. Çok acı bir şey." ifadelerini kullanmıştı.

CÜNEYT ÇAKIR İÇİN PREMİER LİG İDDİASI

Cüneyt Çakır'ın İngiltere Premier Lig'de düdük çalma ihtimali konusunda avukatı aracılığıyla bir araştırma yaptığı iddiası gündeme geldi. Çakır'ın, Dünya Kupası'nda olma fikrinden de vazgeçmediği öne sürüldü.

TÜRK HAKEMLİK TARİHİNİN EN KARİYERLİ İSMİ

Türk hakemlik tarihinin en kariyerli ismi olan Cüneyt Çakır, 2012, 2016 ve 2020 Avrupa Şampiyonalarında üçer maç yönetti. 2014 ve 2018 Dünya Kupası'nda da üçer maçta düdük çaldı. 6 Haziran 2015'te Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona-Juventus maçını yönetti. Katar'da yapılacak Dünya Kupası'nı yönetecek hakemler için 1 Şubat'ta düzenlenen toplantıda da yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.