Derbiden sekerek ayrılmıştı! Yıldız oyuncunun son durumu belli oldu
Fenerbahçe–Galatasaray derbisinin ardından buz torbasıyla stattan sekerek ayrılan Edson Alvarez’in ciddi bir sakatlığı olmadığı, maç içindeki darbeye bağlı olarak sekerek ayrıldığı belirtildi.
Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, Chobani Stadyumu’nda 1-1 berabere kalırken, müsabakanın ardından Edson Alvarez’in yaşadığı sakatlık endişeye sebep olmuştu. Karşılaşma bitiminde elinde buz torbasıyla ve sekerek stattan ayrılan Meksikalı orta saha oyuncusu, sarı-lacivertli taraftarları tedirgin etmişti.
EDSON ALVAREZ’İN SON DURUMU BELLİ OLDU
Fanatik’in haberine göre; Alvarez’in ciddi bir sakatlığı bulunmuyor. Tecrübeli oyuncunun, maç içinde aldığı darbenin etkisiyle tedbir amaçlı buz uyguladığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

GOLÜ İPTAL EDİLMİŞTİ
Derbide etkili bir performans ortaya koyan Edson Alvarez, 44. dakikada fileleri havalandırmayı başarmış ancak pozisyon öncesinde elle oynama tespit edilince gol iptal edilmişti.

Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.