Dursun Özbek Konya'ya gelir gelmez o derneği ziyaret edecek

Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Aydın Özbek Konyaspor maçını tribünde takip edecek. Maç günü öğle saatlerinde kente gelecek olan Özbek, ayağının tozuyla dernek ziyaretinde bulunacak.

Dursun Özbek Konya'ya gelir gelmez o derneği ziyaret edecek

Spor Toto Süper Lig liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, 26. hafta maçında yarın (17 Mart 2023 Cuma) deplasmanda Arabam.com Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon çıktığı 25 karşılaşmada sadece 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan, buna karşın 19 kez 3 puan alan sarı-kırmızılılar, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 1 maç fazlasıyla 9 puan önünde bulunuyor.

Son 17 resmi maçından galip ayrılan ve ligde üst üste 14 maçını kazanarak yeni bir rekora imza atan Galatasaray, Konya deplasmanında da seriyi sürdürmek istiyor. Konyaspor ise kötü gidişe son vermek için Galatasaray maçına 'çıkış maçı' gözüyle bakıyor.

GALATASARAY YÖNETİMİNDEN MAÇA BÜYÜK İLGİ

Galatasaray futbol takımını taşıyan uçak akşam saatlerinde Konya'da olacak. Sarı-kırmızılı ekipte 3 önemli futbolcu Arabam.com Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Dizinde sakatlığı bulunan Dries Mertens ve Fredrik Midtsjö ile sarı kart cezalısı Victor Nelsson'un kafilede yer almaması bekleniyor. Sezon başında Konyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan ve sarı kırmızılı takımda en başarılı isimler arasında gösterilen Abdülkerim Bardakçı ise Konya'dan ayrıldıktan sonra ilk kez yeşil beyazlı taraftarın önünde sahaya çıkacak. 

Galatasaraylı yöneticilerin büyük bir bölümü futbolcuları taşıyan uçakla Konya'ya gelecek. Diğerleri ise maç günü Konya'da olacak. Kulüp Başkanı Dursun Aydın Özbek de karşılaşmayı tribünden takip etmek için cuma günü öğle saatlerinde uçakla Konya'ya gelecek. 

GALATASARAY TARAFTARINI ZİYARET EDECEK

Dursun Özbek Konya'ya gelir gelmez ayağının tozuyla Konya Galatasaraylılar Derneğini ziyaret edecek. Burada Dernek Başkanı Zeki Cihat Poçan ve yöneticilerle bir araya gelecek olan Özbek, ziyaretin ardından takımın kaldığı otele geçecek. Özbek, saat 20.00'de başlayacak Konyaspor-Galatasaray maçını izledikten sonra takımla birlikte kentten ayrılacak. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.