Edin Visca 2.5 ay sonra ilk kez!

Hafta sonu Konyaspor'u konuk edecek Trabzonspor'da Edin Visca uzun sürenin ardından sahalara dönmeye hazırlanıyor. Boşnak oyuncu, yaklaşık 2.5 aylık aradan sonra ilk kez antrenmanda topla çalıştı.

Edin Visca 2.5 ay sonra ilk kez!

Ligin 13. haftasında Pazar günü Konyaspor'u konuk edecek Trabzonspor'da Edin Visca uzun sürenin ardından sahalara dönmeye hazırlanıyor. 

Sabah'ta yer alan habere göre; Süper Lig'in ikinci haftasındaki Hatayspor maçında kolu kırılan ve geçtiğimiz hafta içerisinde hafif tempolu koşulara başlayan Edin Visca, yaklaşık 2.5 aylık aradan sonra ilk kez antrenmanda topla çalıştı.

Ligin ikinci haftasındaki Hatayspor maçında kolu kırılan ve geçtiğimiz hafta içerisinde hafif tempolu koşulara başlayan Edin Visca, yaklaşık 2.5 aylık aradan sonra ilk kez antrenmanda topla çalıştı.

Trabzonspor'un Boşnak sağ kanat oyuncusu, dar alanda pas ve 5'e 2 çalışmasında takımla birlikte idman yaparken, taktik bölümde ise ayrıldı. 32 yaşındaki futbolcunun Dünya Kupası arasından sonra eski formuna yakalaması ve formasına kavuşması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.