Ekinci’den Ahmet Çalık paylaşımı

Konyaspor'un önceki kurumsal iletişim müdürü Hüseyin Ekinci, dün trafik kazasında vefat eden futbolcu Ahmet Çalık’ın kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken, yaşadığı bir anısını paylaşması herkesi hüzünlendirdi.

Ekinci’den Ahmet Çalık paylaşımı

Konyaspor'un önceki kurumsal iletişim müdürü Hüseyin Ekinci, dün trafik kazasında vefat eden futbolcu Ahmet Çalık’ın kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken, yaşadığı bir anısını paylaşması herkesi hüzünlendirdi.

Ekinci, “ Denizli maçı için deplasmandaydık. Haber geldi Ahmet imza atacak dediler. Maç biter bitmez yola çıktık. Konya’ya yaklaşırken işlemlerin bittiğini imza için hazır olduğunu söylediler. İlk karşılaştığımızda beklettiğimiz için üzgün olduğumuzu söyledim. “ Estağfurullah ne demek abi. Söylediler arkadaşlar Denizli’de olduğunuzu” dedi. Sesindeki tavırlarındaki samimiyet yüzündeki tebessüm ilk dakikadan itibaren bizi çok etkilemişti.

konyaspor.jpg

İmzanın ardından uzunca bir süre forma şansı bulamadı. Tam ritm yakaladı dediğimiz anda iki maç oynadıktan sonra ve antrenman/maç temposunun her geçen gün arttığı bir dönemde Covid olmuştu. Çok üzülmüştü…

Covid sonrası yine temposu yüksekti ama yine de 11’de kendine yer bulamıyordu. Forma giyemediği için çok üzüldüğü belliydi. İçi içini yiyordu. Erzurum maçının son taktik çalışmasıydı. Aslında her anlamda hazırdı ama son taktik antrenmanda yine yelek kendisine verilince anlamıştı. Bu maçta da oynamayacaktı.

Yeleği aldığı anı çok iyi hatırlıyorum. Başı içine düşmüştü. Morali inanılmaz bozuktu. Formayı hak ettiğini biliyordu. Antrenmanda koşmuyor mücadele etmiyor üzerine gelen topları sağa sola doğru uzaklaştırıyordu.

6.jpg

Antrenman devam ederken bir mesaj attım telefonuna…

Nihayetinde sadece Konyaspor’umuzun personellerinden biriydim. Söylediklerim düşüncelerim ne kadar önemliydi bilmiyorum ama o gün o moral bozukluğuna ortak olmak, üzüntüsünü paylaşmak istedim.

Mesajımda; Futboluna çok inandığımı biraz daha sabrederse o formayı alacağını ve bir daha kimseye vermeyeceğini  Konyaspor’da efsane olacağını söyledim…

3.jpg

Öyle oldu. Göğsünde o şanlı armayı taşımaya başladıktan sonra formasını kimselere vermedi. Hayatımda tanıdığım en özel, yüreği en güzel insanlardan biriydi. Hepimizin boğazı düğüm düğüm. Öldüğüne inanmak bunu kabullenmek çok zor. Hala aracından tebessüm ederek inip etrafına neşe saçacak çalışanlarla şakalaşacak, yufka yüreğiyle zorda kalanın yardımına imdadına koşacak, saha içinde herkes ümidini kaybetmişken “haydi beyleeerrr” haykırışıyla takımını ateşleyecek diye bekliyor olacağım…

Artık kulübümüz 6 numaralı formayı bir daha asla kullanılmamak üzere müzeye kaldırmalı…Aziz hatırası yaşatılmalı.

Allah rahmet eylesin… Ailesinin, camiamızın sevenlerinin başı sağ olsun.

Mekanın cennet, toprağın çiçek olsun incitmesin tenini güzel kardeşim.” İfadelerine yer verdi.

4.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.