Ekrem Coşkun’dan Konyaspor başkanlığı açıklaması

Süper Lig’de zor günler geçiren Tümosan Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul toplantısı bugün yapılacak. Kongre öncesi Ekrem Coşkun’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Coşkun, “Bana ne demeyiz, demeyeceğiz.” İfadesini kullandı.

Ekrem Coşkun’dan Konyaspor başkanlığı açıklaması

Tümosan Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul toplantısı bugün saat 14.00’de gerçekleştirilecek. Çoğunluk sağlanırsa kongrede başkanlık seçiminin yanı sıra en önemli gündem maddesi şirketleşme konusu olacak. Genel Kurul gündeminde, futbol branşının şirketleşmesi ve dernekten şirkete devri için yönetim kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi maddesi de yer alıyor.

ÖZGÖKÇEN ADAY OLMAYACAK

5 Kasım’da oynanan Fatih Karagümrük maçı sonrası Fatih Özgökçen başkanlığında toplanan Konyaspor yönetimi görevi bırakma kararı almıştı. Aradan geçen 2 haftalık sürede yönetime talip olan bir isim çıkmadı.

AÇIKLAMA YAPACAK

Konyaspor Kulübünden sabah saatlerinde yapılan açıklamada "Kulübümüzün, 20 Kasım Pazartesi günü (Bugün) saat 14.00'te Ramada Otel'de gerçekleştireceği Olağanüstü Genel Kurul'da çoğunluk sağlanamadığı takdirde Başkanımız Fatih Özgökçen ve yönetim kurulumuz, basın mensupları ile hasbihal edecektir." denildi.

EKREM COŞKUN’DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Genel Kurul öncesi Ekrem Coşkun’dan da dikkat çeken bir açıklama geldi. Coşkun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ne yazık ki kulübümüzün mali tablosu iş insanlarının da gücünü bir hayli aşmış görünüyor. Bugün topyekün ucundan tutamazsak yarın hepimizin işi çok daha zor olacak. Şayet ilk toplantıda aday çıkmazsa sözümüzün arkasındayız. Kimse endişe etmesin. Söz verdiğim gibi kulübü kayyuma asla bırakmayız. Arma sevdalılarının da olduğu bir listeyi hazırlarız. Bu süreçte umarım güçlü bir oluşum için zemin hazırlanır. Yarın eyvah dememek için bugün imkanlarımızı seferber etmeliyiz. Kimse çıkmazsa da gücümüz yettiğince biz buradayız.

Biz ömrümüzü Konyaspor’a adadık. Hayatımızın merkezine koyduk. Ne ben ne de gerçekten Konyaspor’a gönül verenler bana ne demeyiz, demeyeceğiz. İnşallah ilk birleşimde başkan seçilir. Aksi durumda sözümüz söz!”

ekrem-coskundan-konyaspor-baskanligi-aciklamasi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.