Elif Ceren Çolak, Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti

Cimnastik Avrupa Şampiyonasında sergilediği performansla gençler senkronize klasmanında ikinci olarak gümüş, bireyselde de üçüncü olarak bronz madalya kazanan Milli Sporcu Elif Ceren Çolak, Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Elif Ceren Çolak, Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti

Rusya’nın Soçi kentinde yapılan Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonasında sergilediği performansla gençler senkronize klasmanında ikinci olarak gümüş, bireyselde de üçüncü olarak bronz madalya kazanan  Milli Sporcu Elif Ceren Çolak, Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Türkiye Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günbaş, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Cimnastik Konya İl Temsilcisi Mehmet Ali Çakar ile Antrenör Şükrü Alp Arı katıldı.

Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonasında ülke tarihimizin ilk madalyasını kazanan Konyalı Milli Sporcu Elif Ceren Çolak’ı tebrik eden Konya Valisi Vahdettin Özkan başarı dileklerinde bulunarak sporcuyu ödüllendirdi.

Ziyaretin ardından İl Müdürlüğüne gelen Elif Ceren Çolak ve Antrenör Şükrü Alp Arı’yı misafir eden Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, tarih yazan sporcuyu ve antrenörünü ödüllendirerek başarı belgelerini takdim etti.

elif-ceren-colak-konya-valisi-vahdettin-ozkani-ziyaret-etti.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.