Emrah transferinde sona yaklaşıldı

Teknik direktör İlhan Palut'un raporu doğrultusunda çalışmalarını yürüten Konyaspor yönetiminin, sağ kanat olarak düşündüğü Emrah Başsan transferinde sona yaklaştığı öğrenildi.

Emrah transferinde sona yaklaşıldı

Dış transfer çalışmalarını teknik direktör İlhan Palut'un raporu doğrultusunda yürüten Konyaspor yönetimi sağ kanat olarak düşündüğü Emrah Başsan konusunda önemli mesafeler kat etti. Son teklifini yapan Yeşil-Beyazlı yönetim tecrübeli isimden cevap bekliyor. Emrah, Konyaspor'un teklifini kabul ettiği takdirde imzaların bir kaç gün içerisinde atılacağı kaydedildi. 

Öte yandan orta saha için düşünülen ve Ankaragücü ile sözleşmesi devam eden Alper Potuk transferi çıkmaza girdi. Başkent ekibi Potuk'un sözleşmesinde yer alan maddeyi devreye sokarken, Konyaspor yönetimi indirim bekliyor. Ankaragücü Konyaspor'un teklifini kabul ederse Alper Potuk’un Konyaspor'a imza atacağı ifade edildi.

Bu arada iç transferde çalışmalarını sürdüren Konyaspor yönetimi Alper ve Eray ile prensip anlaşmasına vardı. Yeşil-Beyazlı yönetimin birkaç gün içerisinde düzenlenecek törenle futbolculara resmi sözleşmeyi imzalatacağı belirtildi.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.