Emre Belözoğlu'ndan dikkat çeken Konyaspor yorumu
Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda Antalyaspor ve Konyaspor kozlarını paylaşacak. Kritik karşılaşma öncesi Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “Konyaspor maçına çok ciddi hazırlanmamız gerekiyor” dedi.
Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Süper Lig’in 33. haftasında Sivasspor deplasmanıda aldıkları 2-0'lık mağlubiyetin ardından basın toplantısında konuştu.
Sivasspor yenilgisinin ardından Konyaspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Belözoğlu, “ Bir an önce 45-46 puan bulmak istiyoruz rahatlamak adına. Ne yazık ki çok gol yiyen bi takımız. Kısa sürede bu durumu telafi edip önümüzdeki 5 maçın her birini kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bu camia çok daha yukarıları hak ediyor. Bunu başaracak takıma ve camiaya sahibiz. Umarım Konyaspor karşısında da şehrimizde güzel futbol seyrettirebiliriz. Çok ciddi hazırlanmamız gerekiyor. Önümüzdeki hafta Konyaspor maçında taraftarımızı evimizde bekliyor olacağız" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.