Emre Belözoğlu'ndan Faruk Koca açıklaması

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Yaşanmaması, olmaması gereken bir hadiseydi ama her yaşanılanın da sanki tek suçlusu varmış gibi bu ülkede algı oluşturmaya gerek yok." dedi.

Emre Belözoğlu'ndan Faruk Koca açıklaması

Başkent ekibi, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 21 Aralık Perşembe günü Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenmanın ilk bölümü, sarı-lacivertli taraftarlara açık gerçekleşti. Tesislere gelen taraftarlar, Ankaragücü lehine tezahüratlarda bulunarak takıma moral verdi.

Belözoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Rizespor ile oynadıkları maçın ardından yaşananlar nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtti.

"Yaşanan olaylar ve verilen cezalardan sonra takımda motivasyon düşüklüğü oldu mu?" sorusuna Belözoğlu, "Bizim işimiz kolay değil ama bundan kaçacak, çekinecek bir durumumuz yok. Bilgimize, becerimize, tecrübemize inanıyoruz. Oyuncularımızın bütün hareket ettiğinde sahada herkese meydan okuyabilecek bir takım olduğunu biliyoruz. Ona göre dersimizi çalışacağız. Oyuncularımızı motive edeceğini düşündüğüm bir süreç yaşayacağız. Bir an önce başkanımız da özgürlüğüne kavuşursa oyuncularım çok daha motive sahada yer alacaktır." yanıtını verdi.

KOCA'YI CEZAEVİNDE ZİYARET ETTİ

Faruk Koca ile cezaevinde görüştüğünü dile getiren Belözoğlu, şunları kaydetti:

"Kendisini ziyaret ettim, 15 dakika kadar oturduk sohbet ettik. Başkanımız güçlü bir karakter. Bu camianın ayakta durmasında maddi manevi çok büyük destekleri oldu. 2,5 aydır kendisiyle çalışıyorum. Bence çok önemli ve değerli bir insan. Futbol kurallarının kendi içinde kırmızı çizgileri var. Yaşanmaması, olmaması gereken bir hadiseydi ama her yaşanılanın da sanki tek suçlusu varmış gibi bu ülkede algı oluşturmaya gerek yok. Yıllarca bunun sıkıntısını yaşamış biri olarak samimice söylüyorum. Kendisi de üzüntüsünü paylaştı. Onu, camiamızı mutlu etmek adına elimizden geldiğince sahanın içinde her şeyi yapmaya çalışacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.