Eryaman’a Konyasporlu akını! Yeşil beyazlılara ilk maçta büyük destek

Konyaspor, UEFA Konferans ligi eleme maçlarındaki oyunuyla büyük alkış almıştı. Yeşil beyazlılar bugün Ankaragücü karşısında sezonun ilk maçına çıkacak. Takımlarını bu maçta da yalnız bırakmayan taraftarlar, Eryaman Stadyumuna akın ediyor.

Eryaman’a Konyasporlu akını! Yeşil beyazlılara ilk maçta büyük destek

Sezonu UEFA Konferans Ligi elemeleri nedeniyle erken açan ve oynadığı maçlarda hazır bir görüntü sergileyen Konyaspor, Ankaragücü deplasmanında kazanarak lige de iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

GÖZLER SEZONUN İLK MAÇINDA

Vaduz karşısında iyi bir futbol sergileyen, sayısız gol fırsatlarını değerlendiremeyerek sahadan beraberlikle ayrılan ve tur biletini Konya’ya bırakan Konyaspor’da gözler sezonun ilk maçına çevrildi.

ANKARAGÜCÜ – KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Bugün (8 Ağustos 2022) Ankara Eryaman Stadı'nda saat 21.45'te oynanacak maçta Ankaragücü’ne konuk olacak Yeşil beyazlılar, Avrupa’da bulduğu morali gol ya da gollerle süslemek amacında.

2022/08/04/konyaspor-avrupada-iddiali-003.jpg

KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

MKE Ankaragücü - Konyaspor maçının hangi kanaldan yayınlanacağı da taraftarlar tarafından merak ediliyor. Zorlu mücadele BeIN Sports HD 2 kanalından şifreli olarak izlenebilecek.

ANKARAGÜCÜ - KONYASPOR MAÇININ HAKEMİ KİM?

Konyaspor’un deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç ve Cemil Tunç yapacak. Maçın dördüncü hakemi Burak Şeker...

ANKARAGÜCÜ - KONYASPOR MAÇININ VAR HAKEMİ KİM?

Ankaragücü ile Konyaspor arasında bu akşam oynanacak Süper Lig karşılaşmasının VAR hakemi ise Koray Gençerler.

2021/11/16/konyaspor-005.jpg

TARAFTARLAR ANKARA ERYAMAN’A AKIN AKIYOR

Yeşil beyazlı taraftarlar da ilk maçta takımlarını yalnız bırakmıyor. Son bilgilere göre Ankaragücü – Konyaspor maçında misafir takıma ayrılan koltukların tamamı doldu. Biletlerin tamamının satıldığı öğrenildi.

Süper Lig’de üst üste 10. sezonunu ligin yeni ekibi Ankaragücü maçıyla açacak olan Anadolu Kartalı, son 9 sezonda oynadığı ilk hafta maçlarında 3 kez galip gelirken, 4 maçtan 1’er puanla ayrıldı.

Konyaspor 2 karşılaşmadan ise yenik ayrıldı. Son yıllarda lige iyi başlayan Konyaspor, başarısını Ankara’da da sürdürmek amacında.

2022/08/03/konyasporda-hedef-turu-gecmek.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.