Eşyalarını topladı, personelle vedalaştı! İsmail Kartal Konyaspor'dan ayrılıyor

Konyaspor'da alınan kötü sonuçların ardından taraftar İsmail Kartal'ın durumunu sorgularken, Kartal'ın İstanbul deplasmanına gitmeden önce eşyalarını topladığı ve personelle vedalaştığı iddia edildi.

Eşyalarını topladı, personelle vedalaştı! İsmail Kartal Konyaspor'dan ayrılıyor

Konyaspor'da kötü gidiş 24. haftada da devam etti. Galatasaray galibiyetinin ardından çıktığı 6 maçta 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan yeşil beyazlılarda 10 kişi kalan Beşiktaş karşısında alınan yenilgi moralleri iyice bozdu. 

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE İSMAİL KARTAL VAR

Maç boyunca eksik rakibine karşı varlık gösteremeyen ve kaleye isabetli tek bir şutu dahi olmayan Konyaspor'da tartışmaların odağında yer alan isim ise Teknik Direktör İsmail Kartal... 

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ''yönetimin alacağı her türlü karara saygılıyım'' diyen Kartal'ın İstanbul'a gitmeden önce tesislerdeki eşyalarını topladığı ve personelle vedalaştığı iddia edildi. Kartal'ın maç öncesi de otelden bavuluyla ayrıldığı öğrenildi. 

TARAFTAR GELİŞMELERİ TAKİP EDİYOR

Beşiktaş karşısında sergilenen kötü futbol nedeniyle sosyal medyada topa tutulan İsmail Kartal ile ilgili yaşanacak gelişmeler dikkatle takip ediliyor. Sosyal medyada Kartal'ın yerine gelebilecek isimler de konuşuluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum