Fatih Terim: 31 Mayıs'ta sözleşmem bitiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, verdiği sözü yerine getirdiğini belirterek, 31 Mayıs'ta sözleşmesinin biteceğini söyledi.

Fatih Terim: 31 Mayıs'ta sözleşmem bitiyor

Süper Lig’in son haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup etti ancak Beşiktaş'ın Göztepe deplasmanında 2-1 galip gelmesiyle sezonu ikinci olarak tamamladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Dramatik bir kayıp oldu. Denizli ve Malatya maçlarında 7 gol atmamıza rağmen yediğimiz 2 gol bizi şampiyonluktan etti. 2 golü yemesek biz şampiyonuz. Oraya gelene kadar başımıza gelemedik iş kalmadı. Cezaları yiyen biz, 10-12 maçı 10 kişi oynayan biz. Değişik kararlarla canı yanan biz. Ben 1 hafta görmedim ki problemsiz geçsin. Son 5-6 hafta biraz rahattık. O da biz bize kaldık herhalde ondandır. Hep biz bizeydik zaten de. Sonuç itibariyle başarısız olduk. Başarılı olduktan sonra bu takımın sorumlusu ben olduğuma göre sebebi benim olmam gerekiyor. Ama soyunma odasında oyuncularımla vedalaşırken, hepsine sonsuz teşekkür ettim” diye konuştu. 

Sözleşmesiyle ilgili duruma açıklık getiren deneyimli teknik adam, "Benim konuma gelince, ben tahmin ediyorum, 2 mi 3 mü çok emin değilim. Ya 10 senelik, ya 15 senelik imzaladım. Çok emin değilim ama en az 2 defa 5 seneye imza attığımı hatırlıyorum. 2 senelikmiş meğerse onlar. Biz de 2 senemizi doldurduk. Sözümüzü yerine getirdik. 31 Mayıs itibariyle sözleşmem bitiyor. Gereken neyse yapacağız. Yarın itibariyle ailemle beraber Bodrum’a gidiyorum. Amerika’ya gidemiyorum, vizem yokmuş. Vize almaya çalışıyorum. Oradan da belki Amerika yaparım. Ama Bodrum’a gidiyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.