Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan 'Emre Belözoğlu' açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Teknik direktör konusunda açıklamalarda bulunan Koç, Emre Belözoğlu ile devam etmeyeceklerini açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan 'Emre Belözoğlu' açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Teknik direktör konusunda açıklamalarda bulunan Koç, "Teknik direktör konusunda ne yazık ki kan uyuşmasını yakalayamadık. İçinde bulunduğumuz durumda, Emre Belözoğlu ile devam etme kararı çok riskli olacak." ifadelerini kullandı.

Hoca konusunda hedefledikleri kan uyuşmasını yakalayamadıklarını kaydeden Ali Koç “ Hoca konusunda hedeflediğimiz kan uyuşmasını henüz yakalayamadık. Bu değişiklikleri yaptıkça pek çok şey etkileniyor. Biz de isterdik tek bir hoca ile olmak ama olmadı. Emre Belözoğlu'na ben müteşekkirim. Bugüne kadar yaptığı tüm hizmetler için teşekkür etmek istiyorum. Kendisinden ne istediysek elinden gelenin en iyisini yoğun mesailer harcayarak yaptı. Söz konusu Fenerbahçe olunca elini taşın altına koydu. Beklentinin çok üstünde bir performans sergiledi. Elinden geleni yaptı. İleriye dönük teknik direktörlük konusunda bana göre 3 alternatifimiz var. Birisi Emre ile devam etmek. Diğeri yabancı bir teknik direktörün altında tecrübe kazanması. Üçüncüsü de yepyeni yabancı bir teknik direktör” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.