Fenerbahçe - Karagümrük maçının VAR kayıtları açıklandı!

Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük maçında yaşanan tartışmalı penaltı pozisyon, VAR konuşmalarının gün yüzüne çıkmasıyla gündem oldu.

Fenerbahçe - Karagümrük maçının VAR kayıtları açıklandı!

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük karşı karşıya gelmişti. Ülker Stadyumu'nda oynanan müsabaka, sarı - lacivertlilerin 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

Karşılaşmanın 54. dakikasında yaşanan bir pozisyonda Fatih Karagümrüklü futbolcular, penaltı itirazında bulundu. Telegol programının sunucusu Serhat Ulueren, orta hakem Arda Kardeşler ile VAR hakemi Hüseyin Göçek arasındaki konuşmaları açıkladı.

Serhat Ulueren “VAR konuşmasını Temsilciler Kurulu’ndaki 4 üyenin birisinden aldım” dedi.

fenerbahce-karagumruk-macinin-var-kayitlari-aciklandi.jpeg

İşte o konuşmanın detayları:

Hüseyin Göçek (VAR): “Arda bir dakika oyunu başlatma”

Arda Kardeşler: Ne oldu?

Hüseyin Göçek (VAR): "Samet kayarak giriyor, Livakovic'ten önce müdahalesi var, sağ dirseği açık. Top dirseğine çarpıyor veya dirseğiyle topu kesiyor. Pozisyona bakar mısın? Seni VAR'a davet ediyorum. Gel monitörden pozisyonu izle, yorumlayabilirsin. Kol, vücuttan fazla açık.”

Arda Kardeşler: "Hüseyin, pozisyona çok uzak değildim. Önüm açıktı. Pozisyonu net gördüm. Tamamen bir çarpma, elle veya kolla oynama yok.”

Hüseyin Göçek (VAR): "Benim önümde şu an görüntü duruyor. Gel pozisyona istersen sen de bak.”

Arda Kardeşler: "Çok yakın mesafe. Kolun doğal konumda olduğunu düşünüyorum. Çünkü pozisyonu gördüm. Ben oyunu devam ettireceğim."

Kaynak:Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.