Fenerbahçe - Konyaspor maçının VAR hakemi belli oldu

Son Dakika Haberi! Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme karşılaşmasında Konyaspor deplasmanda Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Türkiye Futbol Federasyonu merak edilen VAR hakemini açıkladı. VAR koltuğunda Bülent Birincioğlu olacak.

Fenerbahçe - Konyaspor maçının VAR hakemi belli oldu

Süper Lig’de ertelenen 16. hafta müsabakaları bugün oynanacak 4 karşılaşmayla devam edecek. Konyaspor İstanbul’daki deplasman maçlarının ikincisinde lider Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak.

MAÇ 20.00’DE BAŞLAYACAK

Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadelede, Kadir Sağlam düdük çalacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

FENERBAHÇE - KONYASPOR MAÇININ VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bu maçta VAR hakemi olarak Bülent Birincioğlu görev yapacak. Birincioğlu’na Asistan VAR’da ise Mustafa İlker Coşkun ve Kerem Ersoy eşlik edecek.

fenerbahce-konyaspor-macinin-var-hakemi-belli-oldu.jpg

DENİZ’İN ZOR SINAVI

Kariyerinde ilk Süper Lig maçına Galatasaray karşısında çıkan Konyaspor 18 yaşındaki kalecisi Deniz Ertaş, ikinci sınavına Fenerbahçe mücadelesinde çıkacak. Galatasaray maçında kurtarışları ile yıldızlaşan Deniz, uzun yıllar yeşil-beyazlı takımın kalesini koruyacak.

fenerbahce-konyaspor-macinin-var-hakemi-belli-oldu-001.jpg

CALVO CEZALI

Galatasaray maçında ilk golden sonra Prip’e yapılan müdahalenin faul olduğu gerekçesiyle hakem Ali Şansalan’a itiraz eden ve sarı kart görerek cezalı duruma düşen Calvo, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.