Fenerbahçe'de başkanlık seçimi: Aziz Yıldırım ve Ali Koç canlı yayında

Fenerbahçe Başkanı ve Başkan Adayı Ali Koç, rakibi Aziz Yıldırım ile canlı yayında karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi: Aziz Yıldırım ve Ali Koç canlı yayında

Fenerbahçe'de pazar günü yapılacak başkanlık seçimi öncesi Ali Koç, kongrede konuşma yapmış ve "Bir de konuşmayı basına vermişler. Yoksunuz burada. Sayın Başkan çok geç değil. Saat 5'e geliyor. Akşam istediğiniz yerde TV'ye çıkalım." demişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı canlı yayına çıkma teklifine başkan adayı Aziz Yıldırım'dan olumlu yanıt gelmişti.

İki aday, Habertürk'te canlı yayında açıklamalarda bulunuyor.

Yıldırım ve Koç, stüdyoda ayakta el sıkışıp, sarıldı.

Ali Koç'un konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Başkan beni aradı. Normalde tanımadığım numarayı açmam, tesadüfen açtım. Aziz Başkan çıktı. Sayın Başkan dedi ki, kabul ediyorum çıkalım. Ben FB TV'yi istemiştim. Aziz Bey ulusal kanal istedi. Benim için memnuniyet verici bir durum. Uzun zamandır bu görüşmeyi bekliyordum. Kim kazanırsa kazansın, pazartesi günü bir ve bütün Fenerbahçe'ye ihtiyacı var.

"FENERBAHÇE'NİN CAYDIRICILIĞI AZALDI"

20 yıldır en çok sizin döneminizde, benim dönemimde de futbol mantığına olağandışı şeyler yaşadık. Ama camia bir ve bütün olmadığı için Fenerbahçe'nin caydırıcı gücü çok azaldı. Sayın Aziz Yıldırım siz beceremiyorsunuz düşüncesinde. Benim düşüncem Fenerbahçe'nin caydırıcılığı azaldı. Kendisi başkan olursa bizim yapabileceğimiz bir şey varsa geçmişi kapatırım.

Aramızda güven müessesesini inşa etmemiz lazım. Birbirimizle ilgili ne düşünüyorsak söyleyelim. Ağır ifadeleriniz olmuştu. Bence eleştiri olur ama iyiye iyi, kötüye kötü dendiği takdirde olur. Siz sadece futbol düşünüyorsunuz. Ben sizin ne kadar kadın basketbola ehemmiyet verdiğinizi biliyorum. Öncelikle ne oldu da buluşalım dediniz. Dışarısı Kurtlar Vadisi gibi.

Başkan Aziz Yıldırım'la Başkan olmayan Aziz Yıldırım arasında siyah ve beyaz kadar fark var.

Aziz Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

1998'de ben geldim. Amatörlerle ilgili bir şey söylemiyorum. Bir tek futbol sıkıntılı.

ALİ KOÇ'UN "NEDEN PROGRAMA GELDİN?" SORUSU

Senin yaptığın çağrıdan dolayı geldim. İlk defa yaptın.

2 Kasım benim doğum günüm. Sen hep başarısız oluyorsan ben ne yapayım. 6 senede bir defa doğum günü kutladım, hep bunu konuşuyorsun.

SON 6 YILDA FENERBAHÇE DURUŞU 10 ÜZERİNDEN KAÇ?

10 üzerinden 10 veririm. Galatasaray başkanı size salladı, susabilirdim. Ama dedim ki sinek ikili. Bu ifadeyi kullanmak kolay değil.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.