Fenerbahçe’nin gözü kulağı Konyaspor’da olacak!

Şampiyon Galatasaray, kendi evinde Fenerbahçe'yi 3 - 0 mağlup etti. Sarı - Kırmızılıların derbiyi kazanmasıyla Sarı - Lacivertliler, ikinciliği tehlikeye attı. Beşiktaş’ın Konyaspor’u yenmesi durumunda Fenerbahçe ligi 3. bitirecek.

Fenerbahçe’nin gözü kulağı Konyaspor’da olacak!

Şampiyonluk parolası ile lige başlayan Fenerbahçe, yine hüsrana uğradı. Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Sarı - Lacivertliler, dün akşam oynanan derbiyi de kaybetti.

Sarı - Kırmızılı ekip, Nicolo Zaniolo (2) ve Mauro Icardi'nin golleriyle debiden 3 - 0 galibiyetle ayrıldı. Galatasaray, taraftarı önünde şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Galatasaray, sezonu 88 puanla bitirmeyi garantiledi. Kasımpaşa galibiyetiyle 3 puanını cebine koyan Beşiktaş, Fenerbahçe'nin mağlup olmasıyla rakibiyle arasındaki puan farkını kapattı. Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe’nin puanı 77.

son-olarak-fortuna-sittard-formasi-giyen-burak-yilmaz-37-yasinda-aktif-futbolculuk-kariyerini-sonlandirdi.jpg

FENERBAHÇE’NİN İKİNCİLİĞİ KONYASPOR’A BAĞLI

Galatasaray ve Fenerbahçe önümüzdeki haftayı hükmen galibiyetle geçirecek ve hanelerine 3'er puan yazılacak. Beşiktaş ise kendi evinde Konyaspor’u ağırlayacak.

07 Haziran Çarşamba günü Vodafone Park Stadyumu’ndaki mücadele saat 20:00’da başlayacak.

Beşiktaş - Konyaspor mücadelesini Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılığını Volkan Ahmet Narinç ve Osman Gökhan Bilir yapacak.

4 hakem ise Direnç Tonusluoğlu.

Yeşil - Beyazlıların, Siyah - Beyazlıları yenmesi durumunda Fenerbahçe ligi 2. bitirecek. Konyaspor’un kaybetmesi durumunda ise Beşiktaş, averajla ikincilik koltuğuna oturacak.

son-olarak-fortuna-sittard-formasi-giyen-burak-yilmaz-37-yasinda-aktif-futbolculuk-kariyerini-sonlandirdi-001.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.