Fenerbahçe’nin yeni transferi N’Golo Kanté İstanbul’da
|
Son Güncelleme: 04.02.2026 22:55
Fenerbahçe’nin Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al Ittihad’dan transfer ettiği Fransız yıldız N’Golo Kanté, özel uçakla İstanbul’a geldi. Tecrübeli orta saha, havalimanında sarı-lacivertli taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.
Ara transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Ittihad’da forma giyen N’Golo Kanté’yi renklerine bağladı.

34 yaşındaki Fransız orta saha, transferin resmiyet kazanmasının ardından Suudi Arabistan’ın Cidde kentinden kalkan özel uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na geldi. Kanté’ye havalimanında Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Ertan Torunoğulları ile yönetim kurulu üyeleri Ömer Topbaş ve Cem Ciritçi eşlik etti.

Sarı-lacivertli taraftarlar, yıldız futbolcuyu havalimanında tezahüratlar ve sevgi gösterileriyle karşıladı. Kanté de taraftarların yanına giderek selam verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:DHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.