Francisco Calvo’dan Dünya Kupası öncesi açıklama

Dünya Kupası’nda E Grubu’nda perdeyi Çarşamba günü İspanya maçıyla açacak olan Kosta Rika, Doha’da ilk antrenmanını gerçekleştirirken, Konyaspor’un tecrübeli stoperi Francisco Calvo gazetecilere açıklamada bulundu.

Francisco Calvo’dan Dünya Kupası öncesi açıklama

Almanya, İspanya ve Japonya ile E Grubu'nda yer alan Kosta Rika Dünya Kupası havasını Katar’da solumaya başlarken dün ilk antrenmanına da yaptı.

Hava şartlarına uyum sağlamak isteyen Kosta Rika’nın çalıştırıcısı Luis Fernando Suarez öğrencilerine antrenmanı akşam saatlerinde yaptırırken ardından da Francisco Calvo ve Daniel Chacon ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Konyaspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Francisco Calvo, İspanya'ya karşı oynayacakları maça artık birkaç gün kaldığını belirterek, “Takım kenetlenmiş iyi durumda ve zihinsel olarak çok güçlü. Her zaman söylemişimdir; sonuca ulaşacağımıza inanıyoruz ama bunun için çalışmamız gerekiyor" dedi.

Calvo, "Beraberlikte yaptıklarımıza yeni şeyler eklenecek, iyi olamadığımız yönlerde gelişmeye, iyi giden yönlerde ise güçlenmeye çalışacağız. Bir maçta birçok kez, 90 dakika boyunca kendinizi yeniden keşfetmeniz gerekir” ifadelerinde bulundu.

Teknik direktör Luis Fernando Suarez ise takımının ne istediğini ve nereye gittiğini bildiğini kaydederek, "Karşılaşacağımız maçları ve rakipleri biliyoruz, bir şeylerin nasıl başarılacağını görmek için ayaklarımızı yere basmalıyız. Bu iyiye işaret; Sorumlu, ciddi, hırslı ve cesur bir grup olduğu için harika hislerim var. Aynı zamanda birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grup ve yansıtılacağını umduğum birçok şey daha var" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.